• ConvoAPPTGN, 5 anys i més de 6.500 convocatòries

  24 octubre, 2023

  L’aplicació ConvoAPPTGN, l’agenda de rodes de premsa del Camp de Tarragona, ha complert cinc anys. Des de la seva posada en marxa, l’octubre de 2018, ha publicat més de 6.500 convocatòries de premsa. En concret, acumula 6.655 actes, el que suposa una mitjana de 1.331 per any.

  El període amb més activitat va ser entre l’1 d’octubre del 2018 i el 30 de setembre del 2019, amb 1.737 rodes de premsa programades, mentre que el de menys publicacions va ser el comprès entre l’octubre del 2019 i finals de setembre del 2020, coincidint amb els mesos de més restriccions de la pandèmia (1.060 convocatòries).

  Pel que fa al nombre d’usuaris, n’hi ha 798 de registrats, entre els quals hi ha, principalment, periodistes de mitjans de comunicació, periodistes de fonts i gabinets de comunicació i estudiants de Periodisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

  Quant als convocants, es comptabilitzen 390 fonts informatives interessades a publicitar entre els mitjans les seves rodes de premsa. Ajuntaments, consells comarcals, Diputació de Tarragona, Generalitat, Subdelegació del Govern, partits polítics, sindicats, universitat, entitats socials, culturals, esportives i mediambientals o actors econòmics, com el Port de Tarragona, AENA, l’Associació Empresarial Química de Tarragona o PortAventura, figuren en el llistat de convocants.

  L’aplicació, desenvolupada per l’empresa tarragonina Technodac, es pot descarregar a través de les plataformes virtuals d’IOS i Android de forma totalment gratuïta. Va ser posada en marxa a l’octubre de l’any 2018 per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Repsol, amb l’objectiu d’incloure en una sola plataforma totes les convocatòries de premsa que es convoquen al Camp de Tarragona per tal de facilitar la feina als professionals de la comunicació, i alhora fer més visibles institucions i empreses.

  Es tracta d’una eina intuïtiva en format calendari, que permet veure d’un cop d’ull tots els actes amb atenció als mitjans que es convoquen al Camp de Tarragona i que l’usuari pot segmentar segons els seus interessos (per zones, seccions o convocants).

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.