• Convocades les beques Elizabeth Neuffer per a dones periodistes

  4 febrer, 2021

  Les periodistes seleccionades podran gaudir d'un aprenentatge únic, una experiència transformadora que inclou una estada de pràctiques al The New York Times o The Boston Globe. T'hi pots presentar fins al pròxim dijous 25 de febrer.

  Les beques Elizabeth Neuffer són una oportunitat d'aprenentatge única per a dones periodistes que vulguin fer pràctiques al The Boston Globe o The New York Times. Font: IWMF

  La International Women's Media Foundation (IWMF) convoca la beca Elizabeth Neuffer 2021 per a dones o persones identificades amb el gènere no-binari que acreditin un mínim de tres anys d'experiència professional en l'àmbit del periodisme i concretament en temes de drets humans i justícia social. Les periodistes seleccionades tindran l'oportunitat de completar investigacions acadèmiques i realitzar cursos al MIT Center for International Studies, així com una estada de pràctiques a The Boston Globe o The New York Times. Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim dijous 25 de febrer

  És indispensable tenir un nivell excel·lent d'anglès oral i escrit per participar en tots els esdeveniments i explotar al màxim les oportunitats que ofereix la beca. L'estructura flexible del programa proporciona a les becades l'oportunitat de perfeccionar les seves habilitats periodístiques i aprofundir en diferents investigacions acadèmiques que posteriorment podran publicar-los als mitjans de comunicació. La beca Elizabeth Neuffer té una duració de set mesos, des de setembre de 2021 a març de 2022.

  La periodista Elizabeth Neuffer (1956 - 2003) va especialitzar-se en la cobertura de crims de guerra, abusos dels drets humans i societats en situació de postconflicte. Va treballar com a corresponsal per a The Boston Globe i l'any 1998 va ser guardonada amb el Courage in Journalism Awards. Neuffer va morir el maig de 2003 quan cobria la Guerra d'Iraq. 

  Per a més informació, podeu consultar les condicions i terminis a la web de l'International Women's Media Foundation

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.