• Convocat el 32è Premi Pica d'Estats

  7 juny, 2021

  El guardó reconeix els treballs que tinguin com a prioritat la difusió turística de les comarques de Lleida. Es repartiran 10.000 € al millor treball i set premis de 5.000 euros. El període d'inscripció s'obre l'1 d’octubre de 2021.

  El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida convoca el 32è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet.

  El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida convoca el 32è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. El guardó és un referent del periodisme turístic d’àmbit estatal i internacional, tant per l’alt nombre de treballs que s’hi presenten com per la qualitat dels seus reportatges i pel prestigi dels membres del jurat. Des de la creació del guardó el/la degà/na del Col·legi de Periodistes de Catalunya exerceix la presidència del jurat.

  L'edició d'enguany manté les vuit categories i els 45.000 € de l’edició anterior distribuïts en un premi especial de 10.000 € al millor treball i set premis de 5.000 euros cadascun. Les vuit categories del certamen són: premsa escrita, ràdio, televisió, premsa especialitzada en viatges i turisme, reportatge fotogràfic, premsa internacional, mitjans de comunicació local i internet.

  En aquesta nova convocatòria, poden optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2019 i el 30 de setembre de 2021. El període d’inscripció restarà obert des de l'1 d’octubre fins al 31 d'octubre de 2021, ambdós inclosos. Les candidatures es podran presentar telemàticament, presencialment o per correu certificat.

  Els col·legiats i col·legiades que no vulguin rebre la informació en paper al domicili han d'omplir el següent formulari

  CONSULTA LES BASES

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.