• Convocat el 35è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats”

  17 juny, 2024

  Els periodistes teniu una gran oportunitat! Presenta-hi els teus treballs sobre els Pirineus i les Terres de Lleida publicats entre l'1/10/23 i el 30/09/24. Les 8 categories tenen una dotació econòmica de 6.000 euros cadascuna. 

  El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha anunciat la convocatòria del 35è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Mitjans Digitals.

  El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha anunciat la convocatòria del 35è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Mitjans Digitals. Aquest guardó està destinat als professionals de la informació i la comunicació que han publicat o emès treballs periodístics en qualsevol format (ràdio, televisió, premsa i mitjans digitals) sobre els atractius turístics del Pirineu i les Terres de Lleida.

  Els periodistes interessats poden optar a aquest premi amb treballs publicats o emesos entre l’1 d’octubre de 2023 i el 30 de setembre de 2024. La presentació de candidatures es podrà realitzar entre l’1 i el 31 d’octubre de 2024 per tres vies possibles: presencialment a la Rambla de Ferran, 18, 3r, Lleida; electrònicament a premispicadestats.diputaciolleida.cat, o per correu certificat a la mateixa adreça postal.

  Categories i Dotació del Premi

  En aquesta edició, el premi introdueix canvis en les seves categories per adaptar-se als nous formats periodístics. Amb una dotació global de 48.000 euros, distribuïts en 8 categories, cadascuna compta amb una dotació de 6.000 euros:

  1. Millor article periodístic en mitjans de premsa en paper i/o digital: Es valorarà la qualitat de la redacció dels textos.
  2. Millor treball de ràdio: Inclou programes de ràdio o pòdcasts.
  3. Millor treball audiovisual: Destinat a programes emesos per televisió o plataformes d’estríming.
  4. Millor reportatge periodístic en mitjans de premsa en paper i/o digital: Es valorarà el conjunt del reportatge, inclosos el text i la fotografia.
  5. Millor reportatge fotogràfic: Per a fotografies publicades en mitjans de premsa generalistes o especialitzats, en paper i/o format digital.
  6. Millor treball publicat als mitjans de comunicació local: Obert a treballs publicats en qualsevol suport als mitjans de comunicació de les Terres de Lleida.
  7. Millor treball de premsa internacional: Per a treballs publicats o emesos a l’estranger en qualsevol idioma i suport.
  8. Millor treball transmèdia: Premia treballs formats per diferents publicacions en més d’un mitjà o canal, valorant la combinació de formats i llenguatges diferents i una estratègia comunicativa conjunta amb un pes important de les xarxes socials. 

  Participació i Inscripció

  Els participants han de presentar la butlleta d’inscripció, que es pot descarregar a través d'aquest enllaç. També es pot trobar una autorització de representació en cas que el presentador de la sol·licitud i l’autor de l’obra no coincideixin.

  CONSULTA LES BASES

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.