• Convocat el XVII Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis

  20 juliol, 2022

  Les categories Obres i Trajectòries Periodístiques tenen una dotació econòmica de 1.500 euros cadascuna. La data límit per rebre candidatures finalitza el pròxim 25 de juliol

  Lliurament del XVI Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
  Font:
  Justícia i Pau

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya dona suport al Premi Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis que té l'objectiu de mantenir viva la memòria de l'expresident de Justícia i Pau Barcelona.  Aquests guardons reconeixen les iniciatives socials que donen suport als col·lectius que pateixen més les desigualtats, la pobresa i l'exclusió social. La data límit per rebre candidatures finalitza el pròxim 25 de juliol

  Categories

  • Obres periodístiques: Es premien obres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere (article, entrevista, reportatge, etc.). Si són obres publicades, no podran ser anteriors a l'1 de gener del 2021. Les obres escrites presentades han de tenir una extensió màxima de 5.000 paraules. Les peces audiovisuals, una duració màxima d'una hora. Cada persona pot presentar un màxim de 2 treballs. 
  • Trajectòries periodístiques: Es premien trajectòries periodístiques de persones, institucions,  mitjans, programes seccions o iniciatives que mostrin el seu compromís amb els mitjans del Memorial. Qualsevol persona podrà presentar candidatura pròpia o de tercers. S'ha d'enviar un únic document amb una breu biografia o descripció història de la trajectòria, amb la finalitat de mostrar els mèrits, acompanyat d'informació complementària o enllaços web que es considerin necessaris. 

  Premis

  Els guanyadors de cada modalitat s'emportaran un total de 1.500 euros, un diploma i una il·lustració original elaborada per Joan Gomis. L'entrega dels guardons tindrà lloc durant el mes de novembre de 2022. 

  Termini

  La data límit per presentar candidatures finalitza el 25 de juliol de 2022 a través del següent formulari

  Entitats convocants

  Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna-URL, Catalunya Religió, Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistas El Ciervo i Foc Nou. El premi es convoca amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

  BASES

  Premis:
  Altres Premis

  2 Comentaris

  1. Jaume Comellas Colldeforns
   Necessito saber la forma en que he de presentar l'article al concurs: si via telemàtica, en paper, etcèterea. Agraït.
  2. 93061
   Hi ha dues maneres de presentar-lo, però sempre telemàtica: 1) Copiar el enlace público para acceder a la obra, en caso de que esté publicada en Internet. 2) Entregar el material a través de WeTransfer. Primero, súbelo a WeTransfer y, a continuación, cópianos el enlace de descarga en este campo

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.