• Convocatòria d’Assemblea General Ordinària i Extraordinària

  27 abril, 2018

  La  Degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, per acord de la Junta de Govern, convoca l'Assemblea General Ordinària i l'Extraordinària per al dimarts 29 de maig. Serviran per aprovar els resultats de l’exercici 2017, la memòria d'activitats i presentar i aprovar el pressupost del 2018, entre altres temes.

  CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
  De conformitat amb els requisits que estableixen els articles 29 i 31 dels Estatuts vigents, i mitjançant acord de la Junta de Govern del 25 d'abril de 2018, es convoca l’Assemblea General Ordinària pel dimarts 29 de maig de 2018 a les 10.30 hores en primera convocatòria, i a les 11.00 hores en segona convocatòria, a la seu central de Rambla Catalunya, número 10, de Barcelona.
   
  L’Assemblea General Ordinària quedarà vàlidament constituïda i prendrà acords amb l’assistència de la meitat més un dels membres col·legiats en primera convocatòria, i quedarà vàlidament constituïda en segona convocatòria, sigui quin sigui el nombre de persones col·legiades assistents.
   
  L’ordre del dia a tractar és el següent:
   
  1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària anterior.
   
  2. Presentació de la Memòria d’activitats de l’exercici 2017.
   
  3. Presentació i aprovació, si s’escau, dels Comptes Anuals de l’exercici 2017.
   
  4. Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de l’exercici 2018.
   
  5. Torn obert de paraules.
   
   
  CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
  De conformitat amb els requisits que estableixen els articles 29 i 31 dels Estatuts vigents, i mitjançant acord de la Junta de Govern del del 25 d'abril de 2018, es convoca l’Assemblea General Extraordinària pel dimarts 29 de maig de 2018 a les 12:00 hores en primera convocatòria, i a les 12.30 hores en segona convocatòria, a la seu central de Rambla Catalunya, número 10, de Barcelona, amb el següent ordre del dia:
   

  La Comunitat de veïns de Rambla Catalunya núm. 10 de Barcelona, on es troba ubicada la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, vol vendre l’immoble on havia residit la portera situat a l’àtic d’aquesta finca, atès que es troba en un estat ruïnós. La comunitat de veïns no vol gastar diners en la reforma d'un espai que ho requereix i que no té cap utilitat actualment. Amb la venda es pretén obtenir una liquiditat per part de tots els propietaris per poder afrontar les futures reformes que s’hagin de fer. Per tant, es proposa el següent acord:

  1. Deliberació i aprovació, si s’escau, de la venda de la part proporcional de la finca comunitària coneguda com a "pis de la portera", situat a Rambla Catalunya, 10, àtic per un import total de venda de l’immoble per part de la comunitat de veïns de 300.000 euros. El Col·legi té un coeficient de propietat de l’immoble del 27%.
   
   
   
  Nota: tota la documentació referida al contingut d’aquestes assemblees es posa a disposició dels col·legiats/des, a les secretaries de totes les seus col·legials.  
   
  Podeu descarregar-vos el document adjunt on hi ha la butlleta de delegació de vot.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.