• CONVOCATÒRIA OBERTA XIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

  18 desembre, 2019

  Us recordem que la convocatòria del XIII PREMI MILA DE PERIODISME PER A LA IGUALTAT DE GÈNERE A LLEIDA  està oberta fins al dia 31 de gener de 2020.

  El Premi Mila de Periodistes és una inciativa en la que participa el Col·legi de Periodistes de Catalunya, conjuntament amb la Paeria de Lleida, amb la voluntat de promoure la igualtat de gènere. Aquesta convocatòria pretén distingir els treballs periodístics que impulsen les polítiques de promoció de les dones i la recerca sobre la realitat de les dones a la ciutat, en els diferents àmbits i èpoques històriques.

  Convocatòria del XIII Premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere a Lleida

  El guardó té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits. El convoca anualment l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, per animar els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en aquesta defensa. El termini de presentació dels treballs està obert i finalitza el 31 de gener de 2020.

  Podeu consultar las bases del permi a través del següent enllaç: PREMI MILA DE PERIODISME

  Hi poden optar tots els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, publicats en els mitjans de comunicació, en format paper o digital, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019.

  El Premi Mila de Periodisme preveu quatre categories: premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals. Està dotat amb 6.000 euros, que es distribueix en 1.500 euros per a cadascuna de les quatre categories.

  El jurat valorarà la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. El premi reconeix les persones i la seva feina i promocionarà els treballs que en resultin guanyadors i es regeix estrictament pels valors del periodisme.

  Premis:
  Altres Premis

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.