• Convocats els XII Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova

  1 juliol, 2022

  Els guardons tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Comunicació Corporativa del Col·legi de Periodistes. La data límit per presentar candidatures finalitza el 31 d'octubre de 2022.

  Guanyadors de la XI edició dels guardons.
  Autor:
  Anna Mas

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca la XII edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova que tenen l'objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. Els col·legiats i col·legiades poden presentar els seus treballs a les categories: Premi a la Millor Acció de Comunicació i Premi a la Innovació en Comunicació. La novetat d'enguany és la creació del Premi a la Trajectòria. 

  Categories

  • Premi a la Millor Acció de Comunicació: Poden presentar-se experiències i accions comunicatives en diferents formats i canals (vídeos, webs, blocs, xarxes socials, anuncis, promocions, etc.) que poden formar part d’una campanya més gran o ser només una actuació singular. Aquestes accions poden formar part d’un Pla de Comunicació, tant externa com interna, d’administracions, institucions públiques, empreses i associacions.
  • Premi a la Innovació en Comunicació: Poden presentar-se aquelles iniciatives que pel seu caràcter innovador aporten un valor afegit a la comunicació i que pugui demostrar la seva efectivitat i compliment dels objectius.
  • Premi a la Trajectòria: Amb la voluntat de reconèixer la carrera professional d'aquelles persones que han contribuït a visibilitzar, professionalitzar o prestigiar la comunicació corporativa i la feina dels gabinets.

  Qui s'hi pot presentar?

  Col·legiats i col·legiades que treballin en un gabinet de comunicació, tant d’institucions públiques com d’entitats, empreses o associacions privades. Les candidatures als dos primers premis es poden presentar a títol individual o col·lectiu. Una mateixa campanya o actuació no pot optar a més d’una modalitat. Per al Premi al a trajectòria no caldrà presentar-s’hi. Serà elegit/da pel propi Jurat. 

  Les campanyes i actuacions han d'haver estat desenvolupades entre el 2021 i el 2022.

  Documentació

  • Breu memòria explicativa del pla de Comunicació, la campanya, actuació o acció (màxim deu fulls) 
  • Material complementari que es consideri necessari

  Els treballs s'han d'enviar per correu electrònic a comunicacio@periodistes.cat on ha de constar de forma clara el nom i cognoms, número de col·legiat/da, telèfon, domicili i modalitat de premi

  Termini

  La data límit per presentar candidatures finalitza el 31 d'octubre de 2022.

  Grups de treball:
  Comunicació Corporativa
  Premis:
  Premis Gabinets de Comunicació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.