• Convocats els XIII Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova

  7 juny, 2023

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca els XIII Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova, l'objectiu dels quals és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. El termini d’admissió d’originals finalitza el 30 de setembre de 2023

  La Diputació de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, van ser els guanyadors de la XII edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova

  Els premis s'atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència els Criteris de Bones Pràctiques Professionals elaborat pel Grup de Treball de Comunicació Corporativa del Col·legi de Periodistes, basat en el Codi Deontològic dels i les periodistes.

  Es convoca un Premi a la Millor Acció de Comunicació i un Premi a la Innovació en comunicació als quals s'hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades pels professionals de la comunicació durant el 2022-23.

  A més, s’atorgarà el Premi a la Trajectòria, amb la voluntat de reconèixer a un/a professional que hagi dedicat més de 25 anys de la seva carrera laboral a la comunicació corporativa, que hagi contribuït a visibilitzar, professionalitzar o prestigiar la feina dels periodistes corporatius des d’una direcció de comunicació o consultora/agència de comunicació.

  Al Premi a la Millor Acció de Comunicació poden presentar-se experiències i accions comunicatives en diferents formats i canals (vídeos, webs, blocs, xarxes socials, anuncis, promocions, etc.) que poden formar part d’una campanya més gran o ser només una actuació singular. Aquestes accions poden formar part d’un Pla de Comunicació, tant externa com interna, d’administracions, institucions públiques, empreses i associacions.

  Pel que fa al Premi a la Innovació en comunicació poden presentar-se aquelles iniciatives que pel seu caràcter innovador aporten un valor afegit a la comunicació i que pugui demostrar la seva efectivitat i compliment dels objectius.

  Per presentar-se a aquestes dues categories cal ser col·legiat/da o bé complir amb els criteris per a ser-ho i treballar en un departament de comunicació, tant d’institucions públiques com d’entitats, empreses o associacions privades. Les candidatures es poden presentar a títol individual o col·lectiu. Una mateixa campanya o actuació no pot optar a més d’una modalitat.

  Per optar a qualsevol dels dos premis caldrà presentar una breu memòria explicativa del Pla de Comunicació, la campanya, actuació o acció, d’un màxim de deu fulls, a la qual s’afegirà el material acreditatiu que es consideri necessari. Els originals s’han de lliurar per correu electrònic a comunicacio@periodistes.org. Cal fer-hi constar de forma clara el nom i cognoms, número de col·legiat/da, si s’escau, telèfon i contacte dels autors, i la modalitat de premi a la qual s’opta.

  Pel que fa al Premi a la trajectòria no caldrà presentar-s’hi. Serà elegit/da pel propi Grup de Treball que proposarà una terna de candidats al Jurat i que podran ser sotmesos a elecció pels mateixos col·legiats/des. L’objectiu és consensuar el reconeixement a un/a professional que hagi dedicat la seva carrera professional a la comunicació corporativa.

  Jurat: El jurat estarà format per membres del Grup de Treball de Comunicació Corporativa del Col·legi, presidit per el/la responsable del Grup de Treball. En cas que hi hagi algun membre del Grup de Treball que tingui relació professional i/o laboral amb alguna de les candidatures presentades s’abstindrà de participar en les deliberacions.

  Els terminis i la tramesa d’originals finalitza el 30 de setembre de 2023. El veredicte dels premis es farà públic durant el mes de novembre, coincidint amb les Jornades de Comunicació Corporativa que s’organitzen anualment. Els tres premis són honorífics i consisteixen en un trofeu i un diploma per a cada una de les categories.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.