• Convocats els XIV Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova

  19 juny, 2024

  Els guardons distingeixen les millors pràctiques en comunicació corporativa, reconeixent la innovació i l'excel·lència en projectes del 2023-24. El termini per a la presentació d'originals finalitza el 30 de setembre de 2024. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha anunciat la convocatòria dels XIV Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova, destinats a reconèixer i fomentar les millors pràctiques en el camp de la comunicació corporativa.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca els XIV Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova, destinats a reconèixer i fomentar les millors pràctiques en el camp de la comunicació corporativa. Aquest reconeixement, que se celebra anualment, té com a objectiu destacar la feina dels professionals que hi treballen, per garantir l'accés a una informació precisa i rellevant, tant en el sector públic com en el privat.

  Els premis, que porten el nom de la periodista Pilar Casanova, es divideixen en diverses categories que reflecteixen la diversitat i la innovació dels projectes comunicatius durant el període 2023-24

  • Premi a la Millor Acció de Comunicació: Poden presentar-se experiències i accions comunicatives en diferents formats i canals (vídeos, webs, blocs, xarxes socials, anuncis, promocions, etc.) que poden formar part d’una campanya més gran o ser només una actuació singular. Aquestes accions poden formar part d’un pla de comunicació, tant externa com interna, d’administracions, institucions públiques, empreses i associacions.
  • Premi a la Innovació en Comunicació: Poden presentar-se aquelles iniciatives que pel seu caràcter innovador aporten un valor afegit a la comunicació i que pugui demostrar la seva efectivitat i compliment dels objectius.

  Els participants hauran de presentar una breu memòria explicativa, no més de deu fulls, acompanyada del material que considerin pertinent per avaluar la seva proposta. Les candidatures han de ser presentades per un/a periodista col·legiat/da tot i que poden actuar en representació col·lectiva, tant d'institucions públiques, empreses o associacions privades. Els originals s’han de lliurar per correu electrònic a comunicacio@periodistes.org amb la informació completa de l'autor i la modalitat de premi seleccionada. 

  A més d'aquests dos premis, també es lliurarà el Premi a la Trajectòria, destinat a honorar aquell professional que, al llarg de la seva carrera, hagi contribuït de manera significativa a la professionalització i prestigi de la comunicació corporativa. 

  El jurat, presidit per les responsables del Grup de Treball de Comunicació Corporativa del Col·legi de Periodistes, vetllarà per seleccionar els guanyadors en un procés transparent. En cas que hi hagi algun membre del Grup de Treball que tingui relació professional i/o laboral amb alguna de les candidatures presentades s’abstindrà de participar en les deliberacions.

  El termini per a la presentació d'originals finalitza el 30 de setembre de 2024, i el veredicte dels premis es farà públic durant la VI Jornada de Comunicació Corporativa prevista per al mes de novembre, a Barcelona

  CONSULTA LES BASES

  Grups de treball:
  Comunicació Corporativa
  Premis:
  Premis de Comunicació Corporativa
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.