• "Crims", "Polònia" i Sàpiens guanyen els Premis Nacionals de Comunicació 2021

  3 novembre, 2021

  El jurat de la XX edició dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha decidit atorgar els guardons d’enguany al col·legiat Carles Porta pel programa "Crims", al programa "Polònia" de Televisió de Catalunya i a la revista Sàpiens. S'ha fet una menció d'honor a la col·legiada Júlia Otero Pérez com a reconeixement de la seva trajectòria a la ràdio i a la televisió i a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

  "Crims", "Polònia" i Sàpiens guanyen els Premis Nacionals de Comunicació 2021

  El programa de ràdio "Crims" dirigit i presentat pel col·legiat Carles Porta ha estat reconegut per "l’excel·lència dels seus continguts", i també per la seva "capacitat d’innovació", amb un format que va començar com a radiofònic i podcast i que posteriorment s’ha traslladat a la televisió. Per una altra banda el programa "Polònia" ha rebut el premi de televisió pels seus quinze anys i per la seva "aportació de pluralitat i higiene democràtica a l’espai català de comunicació". El guardonat en la categoria de Premsa ha estat la revista Sàpiens, un referent de la investigació històrica del país, per la seva "capacitat de fer-la arribar a tota mena de públics, explicant-ne episodis de manera rigorosa i amena, i en llengua catalana". 

  El jurat ha decidit atorgar dues mencions d’honor, una a la col·legiada Júlia Otero Pérez, per la seva "llarguíssima i rellevant trajectòria en l’àmbit de la ràdio i també a la televisió", i per ser un "referent i model per a tots els professionals del sector i especialment per a les joves periodistes". I l'altra a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona pel seu 50è aniversari. El jurat també ha volgut premiar Cugat Mèdia en la categoria de Comunicació de Proximitat per haver-se convertit en un "model exemplar de comunicació multimèdia des del sector dels mitjans públics i de proximitat". 

  El jurat d'aquesta edició ha estat presidit per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i format pel secretari de Mitjans de Comunicació Oriol Duran, en qualitat de vicepresident, i pels vocals Núria de José Gomar, Jofre Llombart Anton, Roger Loppacher i Crehuet, Miquel Miralles i Fenoll, Elena Neira Borrajo, Núria Piera López, Patrícia Plaja Pérez, Jordi del Río i González i Rosa Romà i Monfà.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.