• David Oliete, nou vocal de la junta de Tarragona

  13 setembre, 2018

  El fotoperiodista David Oliete (Tarragona, 1986) ha estat nomenat avui, per unanimitat, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya en substitució de Mercè Ribé, que deixa el càrrec per motius personals. 

  David Oliete pren el relleu a Mercè Ribé com a vocal de la junta de Tarragona
  Autor:
  Laura Casadevall

  Oliete s’incorpora així a la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi, que completen Coia Ballesté (presidenta), Esteve Giralt (vicepresident), Manel Sastre (tresorer), Josep Baiges (secretari) i Ruth Troyano (vocal).

  Fotoperiodista i realitzador audiovisual de professió, Oliete és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Innovació i Qualitats Televisives. Ha estat sempre molt vinculat al món de la imatge i l’storytelling. Actualment és el fotògraf oficial del Concurs de Castells de Tarragona i responsable de fotografia de la revista “Fet a Tarragona”.

  Els seus treballs sobre el món dels castells l’han dut a treballar per Red Bull TV, la cadena BBC o Air Berlin, mentre que les seves fotografies han estat publicades en mitjans nacionals i internacionals com National Geographic, GEO Magazine, Fuji Television, The Times, Daily Telegraph, KLM airlines, The Sunday Times, El País Semanal, El Periódico, Turkish Airlines, Marie Claire, Traveler Magazine of China o The Guardian.

  També ha estat el responsable de comunicació dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i ha treballat a l’Estudi Mariscal, al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tarragona, COM Ràdio, Tarragona Ràdio i en projectes per a Televisió de Catalunya, entre d’altres.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.