• Debat "Les Filipines: de Rizal a Duterte"

  27 novembre, 2018

  No et perdis el darrer debat del cicle "Àsia, el gran continent" que organitza el Grup de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes. Vine el pròxim dijous 13 de desembre a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. 

  El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi organitza la cinquena sessió del cicle de debat "Àsia, el gran continent" el pròxim dijous 13 de desembre a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. El debat "Les Filipines: de Rizal a Duterte" pretén fer un repàs a l’arxipèlag de les 7000 illes des del passat colonial espanyol i la revolució filipina fins a l’actualitat.  

  El debat comptarà amb les intervencions de Ramon Vilaró, periodista, escriptor i excorresponsal d’El País a Tòquio i a l’Extrem Orient, que parlarà del context històric i de la situació dels drets humans en l'actualitat; Sandra Sotelo, corresponsal del canal TV filipí ABS-CBN, abordarà la transformació digital i els nous reptes per als mitjans de comunicació, i Gemma Ferreón, fotògrafa i estudiant d’antropologia, ens aproparà a la comunitat filipina a Catalunya, molt especialment, a les veus dels i les joves filipines. La periodista Alícia Oliver, delegada del Grup de Treball de Periodisme Solidari, serà l'encarregada de moderar l'acte.

  Amb aquest debat es clourà el cicle sobre "Àsia, el gran continent" que, en aquesta ocasió, ha comptat amb la col·laboració de Casa Àsia.

  Data: Dijous 13 de desembre

  Hora: 18:30h - 20:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Grups de treball:
  Periodisme solidari
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.