• Descobreix el nostre servei d'assessorament social gratuït

  7 setembre, 2017

  Els experts del grup Mutuam atendran les teves necessitats i t'ajudaran a trobar la solució més convenient. No t'ho pensis i prova-ho!

  El Col·legi de Periodistes i el Grup Mutuam recordem que tots els col·legiats i col·legiades disposen d'un servei d'orientació social gratuït. Els professionals de Mutuam s'encarreguen d'establir un diagnòstic social i buscar la solució més adient a les necessitats de cada persona: una plaça en una residència, apartaments amb serveis per a gent gran, centres de dia, serveis d’atenció domiciliaria, teleassistència, adaptacions de la llar, assessorament legal, audiòfons, etc. 

  Els avantatges que disposen els col·legiats i col·legiades són: 

  • Consultoria social gratuïta
  • Informació gratuïta sobre els circuits públics dels recursos residencials i ajuts existents
  • Descomptes en la contractació:
   1. D'ajuda domiciliària (5%): Mobilitzacions, cures, higiene personal, acompanyaments, servei domèstic, fisioteràpia, podologia, perruqueria, etc.
   2. Recursos residencials (5%): Centre Collserola, Centre Residencial Mutuam Diagonal, Apartaments Collserola, Residència Mutuam Manresa, Residència Mutuam La Creueta, Residència Vila-seca i Centre Sociosanitari Mutuam Girona.
   3. Ajuts i adaptacions a la llar
   4. Agenda trimestral d'oci i lleure: Els  col·legiats majors de 65 anys poden gaudir de les activitats de l’agenda. Consulta-la aquí

  El grup Mutuam és un conjunt d'entitats prestadores de serveis sanitaris i socials. Té una mutualitat com a capçalera i pertany des de la seva fundació, l'any 1905, al sector denominat de l'economia social. Els seus experts recomanen mantenir el cos sa, seguir una dieta sana i equilibrada que potenciï les capacitats cognitives, i practicar activitats que contribueixin a mantenir en forma el nostre cos, fer esport, mantenir una vida social activa i desafiant el cervell amb reptes motivadors. 

  Contacte:

  Servei de consultoria social  902 555 667 - Carolina Salvago

  Servei d'oci per a gent gran  902 444 622 - Montse López-Brea

  Horari d’atenció i consulta: 

  De dilluns a dijous: 9-14h i de 15.30 a 17.30h

  Divendres: de 8-15.00h

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.