• Dia Mundial de la Televisió a Lleida, 21 de novembre

  7 novembre, 2016
  La demarcació de Lleida del Col•legi de Periodistes ha presentat avui en roda de premsa totes les activitats que s’inclouen en aquesta commemoració, que comptarà amb la participació de 9 televisions lleidatanes.
  Carla Vilaseca (Balaguer TV), Alberto Lijarcio (Mollerussa TV), RaFa Gimena, Carolina Gili (TV3 Lleida), Joan Cal (Grup Segre) i Francesc de Dios (Teleponent).
  Carla Vilaseca (Balaguer TV), Alberto Lijarcio (Mollerussa TV), RaFa Gimena, Carolina Gili (TV3 Lleida), Joan Cal (Grup Segre) i Francesc de Dios (Teleponent).

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida (CPCLleida) commemorarà el proper 21 de novembre el Dia Mundial de la Televisió a Lleida, declarat per les Nacions Unides l’any 1996 ( http://www.worldtelevisionday.tv). L’acte ha estat presentat avui a la seu del CPCLleida on el president, Rafa Gimena, ha destacat que “la demarcació vol commemorar aquest dia amb l’objectiu d’atansar el mitjà televisiu a la ciutadania, així com la professió de periodista i la realitat dels mitjans televisius lleidatans”. A més, s’ha mostrat molt satisfet que tots els mitjans televisius de la província hi prenguin part.

  En concret, l’acte compta amb la participació de 9 televisions de la demarcació: TV3 Lleida, TVE Lleida, Lleida TV, Aran TV, Pirineus TV, Balaguer TV, Mollerussa TV, Tàrrega TV i Teleponent. Les cadenes preparen una programació especial per commemorar aquesta diada que organitza per primera vegada el Col·legi de Periodistes de Lleida. Així per exemple, Teleponent i Tàrrega TV sortiran al carrer per parlar amb les ciutadans; Mollerussa TV i Balaguer TV preparen una xerrada sobre noves maneres de consumir televisió via internet amb casals d’avis ambdós poblacions. D’altra banda, la delegació lleidatana de TV3 retransmetrà el TN Comarques des del claustre de la Seu Vella i TVE a Lleida cobrirà els actes per fer-ne una peça per a L’Informatiu del circuit català.

  A banda de les activitats que cada televisió prepara, el CPCLleida gravarà un programa de televisió, tipus magazine, al centre de continguts audiovisuals Magical Media, el qual serà conduït per Mònica Mombiela (Lleida.com) i Mariví Chacón (Lleida TV). El programa, que com a eix conductor debatrà sobre el futur del mitjà televisiu, comptarà amb la presència de destacats professionals de la comunicació, com Miquel Calçada (periodista), Sergi Vicente (director de Barcelona TV), Lluís Caelles (periodista de TV3), Eva Varas (editora del portal digital 324.cat) i la periodista i escriptora lleidatana, Laura Bernis.

  El programa, que comptarà amb la participació tècnica dels alumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida i la dels alumnes de l’Escola Municipal de Belles Arts Leandre Cristòfol, serà retransmès aquell mateix dia en diferit per Lleida TV i Pirineus TV.

  Actes Dia Mundial de la Televisió a Lleida

  Matí:

  Balaguer TV: 12:30 h. Xerrada al Casal d’Avis per introduir-los noves maneres de veure continguts televisius via internet.

  Teleponent: Enquesta als ciutadans de Lleida, al Carrer Major, sobre la televisió, en to jocós i dinàmic.

  Tàrrega TV: Donarà veu als ciudatans de Tàrrega per que donin la seva opinió sobre la televisió.

  TV3: 14 h. Retransmissió del TNComarques en directe des del Claustre de la Seu Vella.

  TVELleida: farà una peça per a l'Informatiu sobre els actes del 'Dia Mundial de la TV a Lleida'.

  Tarda :

  CPCLleida: Gravació del programa especial de televisió ‘Dia Mundial de la TV a Lleida’ al Magical.

  Mollerussa TV: a les 17 hores, xerrada amb el casal d’avis a la Sala 2 del Teatre L'Amistat de Mollerussa per introduir-los noves maneres de veure continguts televisius via internet.

  Lleida TV i Pirineus TV: Enunciarà amb molinets durant tota la seva programació la celebració del ‘Dia Mundial de la TV a Lleida’ i a les 23:45 h emetrà del programa especial del ‘Dia Mundial de la TV a Lleida’.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.