• El 25è "Pica d'Estats" rep 197 treballs periodístics

  29 novembre, 2013
  El 25è Premi "Pica d’Estats" de Premsa, Ràdio, TV i Internet ha tancat el període d’inscripció amb un dels 7 millors registres de tota la seva història.

  Una bona manera de començar a celebrar aquests 25 anys del premi turístic internacional que convoca anualment la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme . En aquesta 25a edició del Premi "Pica d’Estats" s’hi han inscrit un nombre total de 197 treballs, una xifra que la situa en la setena millor inscripció de la història del guardó periodistic, dels quals 153 corresponen a treballs d’àmbit estatal, 20 a treballs d’àmbit internacional i 24 a mitjans locals.
  De la present edició destaquen d’una banda la diversitat de mitjans presentats, tant d’àmbit estatal com internacional, i de l'altra l'increment de treballs procedents de les categories de Televisió, Ràdio i Mitjans Locals. La Televisió ha passat de 43 treballs l'anterior edició a 51 en aquesta, la Ràdio ha incrementat de 14 a 25 treballs i finalment els Mitjans locals han passat de 15 treballs l'any passat a 24 en aquest 25è Premi.
  El Premi "Pica d’Estats" destina a aquesta 25a edició del guardó 38.000 € en premis, distribuïts en 8 categories, que el situen com el més ben dotat econòmicament en la seva temàtica en l’àmbit de tot l’Estat espanyol. El certamen destina una dotació de 5.000 euros a cadascuna de les modalitats següents: premsa escrita d’informació general, premsa especialitzada en viatges i turisme, ràdio, televisió, premsa internacional, reportatge fotogràfic i mitjans de comunicació locals de les Terres de Lleida, i 3.000 € a la categoria d’Internet (portals informatius multimèdia).
  El jurat del 25è Premi Turístic “Pica d’Estats” es reunirà a la ciutat de Lleida i farà públic el seu veredicte el dissabte 25 de gener de 2014. Formen part del jurat reconeguts professionals del món de la comunicació, que són: el president Josep M. Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; els vocals Josep Lluís Cadena, president a la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Santiago Costa, director de redacció del diari Segre; Josep Cuní, director del programa “8 al dia” de 8 TV; Lluís Foix, periodista i analista polític del diari La Vanguardia; Antonio Franco, assessor a la presidència del Grupo Zeta; Eduard Navarro, director general de Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió; Mariano Palacín, president de la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme; Josep Pont, vicepresident del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC); Mònica Terribas, directora i presentadora d’“Els Matins de Catalunya Ràdio”, i actuant com a secretari el director del Patronat de Turisme, Jordi Blanch.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.