Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / El cap de cuina de l'ABaC, David Andrés, nou convidat al "Pessics de Vida"
  • El cap de cuina de l'ABaC, David Andrés, nou convidat al "Pessics de Vida"

    24 maig, 2018

    Jugava a hoquei i estudiava arquitectura quan va descobrir que la seva autèntica passió era la cuina. David Andrés repassarà la seva trajectòria professional amb la periodista i vicepresidenta de la Demarcació Catalunya Central, Mar Martí, el 30 de maig, a les 8 de vespre, a Manresa.

    Tweet
     
     
    David Andrés.
    Font:
    Arxiu personal

    David Andrés és el millor cuiner jove de la península. És cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i copropietari, amb el seu germà Xavier, del restaurant Somiatruites d’Igualada. Tenia 21 anys i tota una vida engegada quan va decidir deixar-ho tot per dedicar-se a la cuina: era jugador professional d’hoquei i estudiava arquitectura. Després d'uns quants anys, assegura que el més important a la vida és trobar la teva passió, "perquè quan la trobes és molt fàcil evolucionar i créixer".

    Andrés participarà en el cicle d'entrevistes "Pessics de Vida" el dimecres 30 de maig, a les 8 del vespre, a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino, de Manresa. El cuiner conversarà amb Mar Martí, periodista de l'Agència Catalana de Notícies i vicepresidenta de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes. 

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    Esmorzar off the record amb Lluc Salellas, portaveu de la CUP
    La demarcació lliura dimarts el IV Premi Terres de l’ Ebre de Periodisme
    Dinar-tertúlia amb Cristina Salvador
    Els tràmits dels autònoms amb la Seguretat Social es realitzaran en línia
    Més “Divendres negres” als mitjans públics
    Per estar al dia... aquest estiu!
    Queden moltes coses per aprendre!
    Els "Camins de pau" de Josep Maria Planes
    La junta de Tarragona es presenta davant els col·legiats
    Els Col·legis de Periodistes sol·liciten al Congrés que la titulació sigui obligatòria per a l'exercici del periodisme
  • Cercador

  •  
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
    Newsletters i esdeveniments, l’última aposta
    Jo ara també soc periodista
  •  
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa
    Contra el fangar
    Això és real?

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies