• El Col·legi col·labora en la III Jornada de Comunicació Local d'Altafulla

  16 setembre, 2014
  La tercera edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0 se centrarà en l’anàlisi de les situacions de crisi en les xarxes socials, i comptarà amb especialistes, tècnics municipals, periodistes i polítics que usen les xarxes socials en el seu dia a dia.

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes col·labora en la III Jornada de Comunicació Local 2.0, que sota el títol “Quan arriba la crisi” tindrà lloc dissabte, 18 d'octubre, a l' Hotel Gran Claustre d'Altafulla. L'acte ha estat presentat avui a la seu del Col·legi a Tarragona.

  Programa

  9:00 Recepció i lliurament d’acreditacions

  9:30 Obertura, a càrrec de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el director de la jornada, Jordi Salvat

  9:45 Ponència 1: Miquel Àngel Violan

  Comunicació de Crisi: pont sobre aigües turbulentes

  10:45 Coffe breack

  11:15 Ponència 2: Toni Aira

  Els perfils 2.0 dels polítics quan són al govern

  12:15 Píndola: Núria Escalona

  Novetats a tenir en compte en les xarxes socials

  12:35 Taula rodona 1: Com actuar en les organitzacions davant una crisi 2.0?

  Araceli Fortuny, tècnica de gestió de Comunicació de la Diputació de Tarragona

  Nereida Carrillo, doctora en Comunicació i Periodisme i professora de la URV

  Josep Bertran, cap de Relacions Externes de Repsol a Tarragona

  Cinta Olivan, tècnica Responsable de Comunicació Digital de l'Ajuntament de Tarragona

  Modera: Esteve Giralt, vocal del Col•legi de Periodistes de Catalunya

  14.00 Dinar de treball

  16:00 Taula rodona 2: Polítics en crisi

  Carles Castillo, regidor de l’Ajuntament de Tarragona

  Alejandro Fernández, diputat al Congrés i regidor de l’Ajuntament de Tarragona

  Francesc Gras, periodista del Diari de Tarragona

  Oriol Montesó, periodista de Tarragona Diari i Notícies TGN

  Modera Toni Aira, periodista i doctor en Comunicació

  17:30 Clausura, a càrrec de Francesc Farré, tinent d’alcalde de Comunicació d’Altafulla.


  Els ponents

  Miquel Àngel Violan

  Miquel Àngel Violán és barceloní, periodista i escriptor, amb 36 anys d’experiència en el camp de la comunicació. Des de 1996 fins a començaments de 2008 va exercir el càrrec directiu de Director de Comunicació de la cadena RIU Hotels & Resorts, la 18a major cadena del món. Ja des de 1999 Violán s’ha dedicat també, a temps parcial, a la formació de comunicadors i ha impartit seminaris en tota Espanya. En l'actualitat és professor visitant i col•laborador, entre altres, de l’Institut d'empresa a Madrid, l’Escola d’Administració d’empreses a Barcelona, Col•legi de Periodistes de Catalunya. El disseny de plans de comunicació (externa i interna), oratòria, formació de portaveus i gestió de la comunicació de crisi constitueixen les seves especialitats professionals. Llicenciat en Periodisme i Dret, MBA per ESADE, Violán està considerat un dels principals conferenciants d'Espanya sobre comunicació corporativa. Ha estat coach del pilot Jorge Lorenzo i forma en oratòria a persones amb projecció pública. És autor de El Mètode Guardiola: per què els líders amb sentit comú obtenen resultats descomunals (Planeta, 2010).


  Toni Aira

  (Poblenou, Barcelona, 1977) és periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull i co-director i professor del Màster en Comunicació Política i Institucional de l’idEC-UPF. És professor a Facultat de Comunicació Blanquerna (URL), la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La seva tesi doctoral està dedicada a l’anàlisi de la influència de l’agenda mediàtica sobre les agendes política i pública. Col•labora en diversos mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, TV3, Onda Cero, TVE-Catalunya, El Periódico de Catalunya i RAC-1, entre altres. Ha escrit, entre d’altres llibres dedicats a l’àmbit de la comunicació política, Els spin doctors: com mouen els fils els assessors dels líders polítics (Columna, 2009). L’últim d’ells, Els guardians del missatge. Els professionals de la comunicació política (Trípodos, 2011).


  Inscripcions

  Envieu un correu electrònic a comloc.altafulla@gmail.com amb els vostres nom i cognoms, professió, empresa o si esteu a l'atur i lloc de residència. Per a més informació truqueu al telefon 977 65 29 23 o envieu un missatge a aquest correu electrònic.

  Cost: 40 euros (35 euros en el cas d’estudiants i professionals a l’atur, presentant document acreditatiu) a través d’ingrés al següent compte corrent: ES86-2100-1133-7402-0000-9110 a nom d’Ajuntament d’Altafulla. Heu d'indicar el vostre nom i cognoms quan feu l'ingrés i el concepte "Jornada Comunicació 2.0" i enviar còpia del rebut al correu electrònic comloc.altafulla@gmail.com. Teniu temps fins el 16 d’octubre. Si feu el pagament de la inscripció el 10 d’octubre o abans tindreu un descompte de 5 euros. Places limitades.


  El preu de la inscripció inclou el dinar de treball a l’Hotel Gran Claustre.
  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.