• El Col·legi coordina l’únic debat electoral al territori ebrenc

  1 febrer, 2021

  La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya promou amb diversos mitjans de comunicació del territori l’únic debat electoral que reunirà la major part dels candidats ebrencs i provincials que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. 

  El debat es gravarà aquest dimarts, dia 2 de febrer, al matí a porta tancada per les restriccions sanitàries de la COVID-19. Es retransmetrà a partir de les 21 hores del mateix dimarts per les televisions Canal Terres de l’Ebre i Canal 21, i en diferents franges horàries als diversos mitjans del territori que s’han sumat a la iniciativa.

  Al debat han estat convidats els candidats dels partits amb representació al Parlament així com aquells partits significatius que dicta la Junta Electoral. Dels 9 partits convidats, n'han confirmat l'assistència Ciutadans, PDeCAT, ERC, PSC, CUP, En Comú Podem i Junts. Per motius de disponibilitat no hi participaran ni el PP ni Vox.

  Alguns dels mitjans que han confirmat que retransmetran el debat territorial dins de la seua programació són, a més de Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre, Ràdio Ebre-Cadena Ser, Ràdio Flix, Aguaita, Ràdio Móra d'Ebre-Cadena SER, el semana l’Ebre, i en un programa conjunt les vuit emissores municipals Ràdio Delta,  Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, La Plana Ràdio, La Cala Ràdio, Ràdio Joventut de Masdenverge, Ràdio Móra la Nova i Enveja Ràdio.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.