• El Col·legi de Periodistes celebra el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida

  8 febrer, 2019

  La demarcació comptarà amb la participació de 14 emissores lleidatanes per commemorar el proper 13 de febrer aquesta jornada amb 12 hores de ràdio des de la sala Alfred Perenya.

  El Col•legi de Periodistes de Catalunya - Demarcació de Lleida celebra per quart any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació,– RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, Ràdio Les Borges, Ràdio Tàrrega i Ràdio La Seu- emetran part de la seva programació des de la Sala Alfred Perenya  de l’Ajuntament de Lleida.

  Per aquesta jornada es comptarà amb la participació dels alumnes de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida, així com l'alumnat del Grau de vídeo, discjòquei i so de l’Institut La Caparrella.

  La Sala Alfred Perenya acollirà els diferents programes de les 14 emissores lleidatanes i als oients que s’acostin a viure l’experiència de la ràdio en directe. Cada emissora comptarà amb una franja horària per emetre el seu directe o programa en diferit des de les 8 del matí fins les 20 hores del vespre.

  La diada organitzada pel  Col•legi de Periodistes de Lleida compta amb la col·laboració de l’  Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida i l’Hotel Acta Rambla.

  El tema que protagonitza enguany el dia de la ràdio segons la UNESCO és: “Diàleg, Tolerància i Pau” , que té com objectiu obrir una plataforma per al diàleg i debat democràtic sobre temes d’actualitat, como per exemple la migració o la violència contra les dones.

  La ràdio és una plataforma sòlida que pot contribuir  sensibilitzar i difondre perspectives positives com la tolerància, superar les diferències per reunir a les persones en torno a aconseguir objectius comuns com el dret a l’educació i la salut per a tothom.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.