• El Col·legi de Periodistes celebra els 50 anys de professió del fotoperiodista Kim Manresa amb una gran exposició

  10 maig, 2023

  Una trajectòria de mig segle dedicada al fotoperiodisme. Descobreix l'habilitat de Manresa per capturar moments transcendentals i connectar amb els temes i persones que fotografia. L'exposició es podrà visitar fins al 28 de setembre a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona (Rambla de Catalunya, 10).

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya està preparant una gran exposició per commemorar els 50 anys de dedicació i excel·lència en la carrera del fotoperiodista Kim Manresa. L'exhibició mostrarà una selecció de les seves millors fotografies capturades al llarg de les seves cinc dècades de treball. La mostra, que portarà per títol "50 anys de fotoperiodisme de Kim Manresa", serà una oportunitat única per a tot el públic per endinsar-se en la trajectòria de Manresa i descobrir el poder de les imatges en el periodisme.

  L'exposició reunirà desenes de fotografies emblemàtiques que han estat publicades en mitjans de comunicació nacionals i internacionals al llarg de la seva carrera. El periodista col·legiat és conegut per la seva habilitat per capturar moments transcendentals, ja sigui en situacions de conflicte internacional, manifestacions socials o retrats íntims de personatges influents. Les seves fotografies transmeten una gran sensibilitat i profunditat, mostrant la seva capacitat per connectar amb els temes i les persones que fotografia.

  La inauguració tindrà lloc el pròxim dimarts 23 de maig, a les 17:30 hores, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb la presència de Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes; Kim Manresa, fotoperiodista i autor de l'exposició i Esther Molas, comissària de l'exposició. 

  Durant la inauguració, Manresa oferirà una breu xerrada on compartirà les seves experiències i reflexions sobre la seva carrera de mig segle com a fotoperiodista. També es projectarà un audiovisual amb fotografies del fotoperiodista i música de Joan Manuel Serrat. L'exposició "50 anys de fotoperiodisme de Kim Manresa" romandrà oberta al públic fins al 28 de setembre, on tothom tindrà l'oportunitat de gaudir i reflexionar sobre el poder de la imatge com a eina de comunicació i transformació social.

  Amb aquesta exposició, el Col·legi de Periodistes de Catalunya reconeix l'excel·lència professional de Kim Manresa i celebra la seva contribució al periodisme català i internacional durant mig segle. És una oportunitat per mostrar gratitud i reconeixement a un dels més destacats fotoperiodistes de casa nostra. 

  2 Comentaris

  1. (no verificat)
   Hola, soc Fotògraf més esportiu, voldría venir a aquest acte. es posible ? gràcies M.A.Forniés
  2. Francesc Farré
   Hola M. A. Forniés L'entrada és lliure.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.