• El Col·legi de Periodistes col·labora en el World Peace Forum Barcelona 2023

  22 novembre, 2023

  Aquesta setmana, Barcelona és l'escenari del debat internacional sobre la pau i la resolució de conflictes en el marc del World Peace Forum 2023. Entre les entitats que hi participen, l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza una taula rodona a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) el divendres 24 de novembre.
   

  El Fòrum començarà el dijous 23 de novembre i s'estendrà fins dissabte.

  Amb el lema "El paper dels professionals en la construcció de la pau", aquesta taula rodona s'ha concebut per oferir una visió àmplia i innovadora sobre com els professionals de diversos àmbits poden contribuir a la creació d'un món més pacífic.

  La sessió tindrà lloc aquest divendres 24 de novembre de 12.30h a 13.30h a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC). Entre els convidats a la taula, hi serà Jordi Ludevid Anglada, arquitecte i urbanista, que aportarà la seva perspectiva sobre com l'arquitectura pot crear entorns propicis per a la pau i la convivència; Jordi Palou Loverdós, advocat i mediador, que parlarà sobre la importància de la justícia i els drets humans en la construcció d'espais més pacífics; i finalment, Jacint Bassó Parent, amb una àmplia experiència en educació i filologia, que aportarà altres visions i experiències des del camp de l'educació. La taula serà moderada per la vicedegana del Col·legi de Periodistes, Núria de José Gomar.

  El Fòrum Mundial de la Pau, World Peace Forum, va néixer el 2006 i cada any se celebra en una ciutat diferent del món, emplaçant professionals, acadèmics i activistes per la pau per tal d'impulsar propostes sobre la resolució de conflictes i la construcció de la pau al món. 

  L'edició d'aquest any coincideix amb el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i comptarà amb més de 200 ponents i 55 conferències. A més, és la primera vegada que aquest esdeveniment se celebra en una ciutat d'Espanya, i Barcelona ha estat l'escollida per ser el centre de les converses globals sobre la pau.

  Consulta el programa d'activitats i fes la teva inscripció

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.