• El Col·legi de Periodistes col·labora en la I Jornada Comunicació, Dona i Esport a Lleida

  27 novembre, 2019

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya de la demarcació de Lleida conjuntament amb l'Ajuntament de Lleida, l'Associació Esport Femení Lleida, l'Asociación Por el Deporte Femenino i Toyota Naymotor col·laborarà en la I Jornada Comunicació, Dona i Esport que es celebrarà el pròxim 13 de desembre a la sala Alfred Perenya (de 9 a 14 h) de Lleida, una iniciativa impulsada des de la plataforma de suport a l'esport femení #EllasSonDeAquí, de Manzanas Livinda del Grup Nufri. En la trobada participaran periodistes com l'Olga Viza, Artur Peguera, Paloma del Río, Marga Lluc, José Carlos Monge, Albert Escuer, Eva Cortijo i Cristina Gallo.

  De esquerra a dreta: Rafa Gimena, president CPC Lleida; Mercè Gomà, responsable de marketing del Grup Nufri; Sergio González, regidor d'Esports i Activitat Física de la Paeria; Sandra Castro, regidora d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l'Ajuntament de Lleida i Jos Farreny, rep
  Font:
  Ajuntament de Lleida

  La I Jornada "Comunicació, Dona i Esport" s'estructurarà en un diàleg de vida, i tres taules rodones en què diferents esportistes d'elit i periodistes especialitzats debatran sobre aspectes referents a la comunicació i l'esport femení, analitzant les males praxis de l'actualitat i aportant solucions. Així doncs, la quota d’esport femení en els mitjans de comunicació protagonitzarà la primera taula rodona amb la participació de les periodistes Eva Cortijo (Lleida TV) i Marga Lluc (RNE-Barcelona) i amb la profesional de l’activitat física i esport Anna Fillat, tot i que encara queden esportistes per confirmar.

  La periodista i presentadora de televisió Olga Viza i la ciclista participant en tres jocs olímpics, Dori Ruano, conversaran sobre les seves experiències de vida.

  Després d'una pausa, la jornada seguirà amb una taula on els periodistes José Carlos Monge (diari Segre), Albert Escuer (diari La Manyana) i Cristina Gallo (RPA) intercanviaran impressions sobre per què es parla d'esport femení quan es tracta simplement d'esport. I en el tercer debat es parlarà de la relació directa entre visibilitat en els mitjans i les opcions d'aconseguir finançament per mitjà dels patrocinis. Sobre aquestes dificultats conversaran la consultora de marca personal Eva Castillo, la directora de la primera revista digital 100% d'esport femení Paloma Zancajo, i les esportistes Eva Ledesma i jugadores del CE Rugby Lleida. L'esdeveniment estarà dirigit i moderat pels periodistes Artur Peguera (TV3) i Paloma del Río (TVE). Per concloure la jornada es presentaran les guanyadores de les convocatòries anteriors d'#EllasSonDeAquí, que donaran tret de sortida a la nova edició.

  Per assistir a aquesta I Jornada Comunicació Dona i Esport podeu fer l'inscripció a a través d'aquest enllaç: PRIMERA JORNADA COMUNICACIÓ DONA I ESPORT.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.