• El Col·legi de Periodistes impulsa el nou Grup de Treball de Periodisme i Comunicació Esportiva

  26 octubre, 2020

  La darrera junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha aprovat la creació del Grup de Treball de Periodisme i Comunicació Esportiva, impulsat pels col·legiats Xavier VilàDavid Badia, Xevi MasachsCoia Ballesté. El grup promourà el debat, el coneixement i la defensa de la professió entre els professionals d'aquesta àrea del periodisme. 

  La junta del Col·legi de Periodistes impulsa el Grup de Treball de Periodisme i Comunicació Esportiva

  El Grup de Treball de Periodisme i Comunicació Esportiva té per objectiu promoure el debat sobre el periodisme i la comunicació esportiva en el passat, present i futur, fent participar a periodistes, mitjans i fonts informatives, com ara els clubs, esportistes o institucions. També perseguirà promoure el coneixement, la formació i les bones pràctiques en aquest àmbit a través de publicacions, estudis i cursos.

  D'altra banda, aquest grup de treball es constitueix com a actor en la defensa de la professió i els col·legiats d'aquest camp quan es consideri que es vulneren drets o s'ataca algun dels preceptes que guien el Col·legi de Periodistes de Catalunya. D'aquesta manera, vol convertir el Col·legi en un referent sobre el periodisme i la comunicació esportiva per poder ser un líder d’opinió en aquest àmbit professional. 

  El grup de treball aviat s'obrirà als col·legiats i col·legiades que hi estiguin interessats i començarà a dissenyar les primeres accions que durà a terme. També treballarà per poder comptar amb la participació de tot el territori a través de la creació de subgrups de treball a les diferents demarcacions.

  3 Comentaris

  1. (no verificat)
   Bona iniciativa¡ Manteniu-nos al corrent siusplau¡
  2. (no verificat)
   Molt d’acord amb la creació d’aquest grup de treball. Era imprescindible. El periodisme esportiu al nostre país pateix una retallada que vulnera el dret a la infornació, particularment per part dels clubs professionals de futbol que han apartat els professionals de les seves instal·lacions. Cal buscar un nou marc de relacions que ens acosti més a la manera de treballar de les grans lligues dels Estats Units que faciliten la tasca informativa contràriament al que succeeix aqui. Enhorabona per la iniciativa.
  3. (no verificat)
   Pueden contar conmigo para lo que necesiten, en este grupo de trabajo. Tengo amplia experiencia en comunicación deportiva, como periodista y en comunicación corporativa, así como en las nuevas tendencias en periodismo movil ligado al deporte. Mi perfil completo. un cordial saludo. Daniel Muñoz, daniel-media@hotmail.com. móvil: 676176994 https://www.linkedin.com/in/danielmunozmediasports/

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.