• El Col·legi de Periodistes participa en la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local

  2 abril, 2024

  La vicedegana Núria de José representarà el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb una ponència que oferirà una radiografia actual de la professió periodística. La jornada se celebrà el pròixm dissabte 20 d'abril, a les 12.30h, al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent de Juneda. 

  El proper dissabte 20 d'abril, l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) celebra la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent de  Juneda

  El proper dissabte 20 d'abril, l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) celebra la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent de  Juneda (Les Garrigues). Aquesta trobada anual té com a objectiu reunir els editors per intercanviar opinions i reforçar vincles en el marc de la indústria periodística local.

  En primer lloc, se celebrarà la 42a Assemblea Ordinària de l'Associació, reservada exclusivament als seus membres. Posteriorment, començarà la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, oberta a tothom, on es realitzaran tres ponències.

  La primera ponència abordarà la premsa local i comarcal del territori, a càrrec del periodista col·legiat Rafel Nadal. Seguidament, Roger Berengué presentarà els serveis lingüístics que ofereix la plataforma Growords, i com a cloenda de la jornada, la vicedegana Núria de José oferirà una xerrada sobre la situació del periodisme en l'era digital.

  Després del dinar, es realitzarà el lliurament del premi anual de l'ACPC en Reconeixement del suport a la Premsa Comarcal, atorgat a Òmnium Cultural per la seva destacada defensa de la llengua, la cultura i els drets democràtics.

  Aquest esdeveniment està organitzat per l'ACPC i la revista Fonoll, amb el suport de l'Ajuntament de Juneda, el Departament de la Presidència de la Generalitat, el patrocini d'AVP i de Go Viatges i Esdeveniments, i la col·laboració del Centre de les Arts i la Memòria de Ponent.

  Programa:

  16a CONVENCIÓ DE LA PREMSA COMARCAL i LOCAL - Accés lliure

  12.30 h a 12.35 h Salutació i obertura de la convenció a càrrec de Francesc J. Fàbregas Bonet, president de l’ACPC

  Presentador: Òscar Cabana Farjas, Director de La Comarca d’Olot  

  12.35 h a 13.15 h "La premsa local i comarcal del territori" a càrrec de l'escriptor Rafel Nadal i Farreras

  13.15 h a 13.25 h Presentació dels serveis lingüístics que ofereix Growords a càrrec de Roger Berengué Pont

  13.25 h a 14.00 h "Radiografia de la professió" a càrrec de Núria de José, Vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya

  14.00 h Dinar de cloenda

  LLIURAMENT: Reconeixements          

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.