• El Col·legi de Periodistes reconeix els periodistes amb 35 anys de col·legiació

  10 maig, 2023

  Si compleixes 35 anys de col·legiació, no et pots perdre aquest acte-homenatge organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. Vine al Reial Cercle Artístic de Barcelona l'1 de juny a les 18.30 h i celebra-ho amb els teus companys de professió. 

  Fotografia de grup dels col·legiats i col·legiades que van complir 35 anys de col·legiació el juny de 2022.

  El pròxim dijous 1 de juny, a les 18.30 h, el Reial Cercle Artístic de Barcelona es convertirà en l'escenari d'un homenatge especial organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquest acte serà una ocasió única per celebrar i reconèixer els periodistes que aquest any compleixen 35 anys de col·legiació.

  Els col·legiats i col·legiades que compleixin aquest requisit i hagin rebut ja la invitació podran confirmar la seva assistència fins al dia 25 de maig a través del formulari que els vam enviar per correu electrònic. Qualsevol consulta es pot fer arribar a través del telèfon 93 317 19 20 o comunicacio@periodistes.cat

  L'actual Junta de Govern del Col·legi ha preparat un acte especial que combinarà el reconeixement professional i associatiu. L'acte comptarà amb els parlaments de Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, així com de dos periodistes homenatjats, que representaran a tots els col·legiats convidats.

  Serà una gran oportunitat per a tots els assistents de retrobar-se amb antics companys i gaudir d'una vetllada agradable i distesa. A més, els professionals que celebrin aquests més de 35 anys de col·legiació rebran un record especial com a reconeixement a la seva dilatada trajectòria vinculada amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Amb el suport de:

  2 Comentaris

  1. Josep Carles Miranda Ester
   Ja els he complert... Moltes gràcies per pensar en nosaltres pero ara mateix em fa molta mandra venir desde Lleida a Barcelona.
  2. Jose Manuel Lázaro Rodriguez
   Es possible assitir a l’acte? Jo vaig 35 anys de col.legiat l’any passat i es un bon motiu de retrobament amb els companys. Que haig de fer? Moltes gràcies

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.