• El Col·legi se suma a la celebració del Dia Internacional de les Dones

  27 febrer, 2018

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya participa en el Dia Internacional de les Dones per reivindicar el paper de les dones en la vida professional el pròxim 7 de març a les 18:30h al Col·legi d'Advocacia de Barcelona. L'esdeveniment està organitzat per les deganes i presidentes dels col·legis professionals de la Intercol·legial.

  El Col·legi de Periodistes celebra amb els altres col·legis el Dia Internacional de les Dones el pròxim 7 de març a les 18:30h al Pati de Columnes del Col·legi d'Advocacia de Barcelona. L'acte té la finalitat de reivindicar el paper de les dones al llarg de la història, així com el paper de la dona en la vida professional i en els seus respectius països. 

  L'acte està organitzat per les deganes i presidentes dels col·legis professionals de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. La presentació anirà a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Tot seguit, tindrà lloc un diàleg que serà conduït per la guionista i locutora de RAC 1, Montse Llussà i Masdéu i que comptarà amb la participació de la cuinera catalana i directora del restaurant Semproniana, Ana Parellada i Garrell; la primera dona que presideix el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona, Maria Rosa Remolà i Ferrer i la cap clínica d’Oncologia Mamaria i investigadora en recerca de càncer de Mama i Melanoma de Vall d’Hebron, Cristina Saura Manich

  Finalment, la degana del Col·legi d’Advocacia de Barcelona i Presidenta de l’Associació Intercol·legial, Maria Eugènia Gay farà la cloenda de l'acte. 

  Cal inscriure's aquí per poder assistir a l'acte.

  Es podrà seguir l'acte a través del hashtag #donaXdona.

  Data: Dimecres 7 de març

  Hora: 18:30h

  Lloc: Pati de Columnes del Col·legi d'Advocacia de Barcelona (C/ de Mallorca núm. 283, Barcelona)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.