• El CPC Lleida celebra el Dia Mundial de la Ràdio el 12 de febrer

  5 febrer, 2016
  La demarcació, amb la col·laboració de nou emissores de ràdio lleidatanes, emetrà 12 hores de ràdio des de la Plaça de Sant Joan de Lleida.

  La UNESCO celebra el 13 de febrer el Dia Mundial de la Ràdio i el Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida se suma a aquesta commemoració amb 12 hores de ràdio el dia 12 de febrer. Nou emissores de la demarcació – RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1, Emun, Alpicat Ràdio i Ràdio Balaguer- emetran en directe part de la seva programació des d’una carpa habilitada com a estudi mòbil a la Plaça Sant Joan. Altres emissores, com Ràdio Tàrrega, Radio Sió i Ràdio La Seu d’Urgell també han mostrat el seu suport a l’acte.

  Des de les 8 del matí fins a les 20 hores del vespre, cada emissora disposarà d’una franja horària per emetre el seu directe. L’escaleta de la jornada finalitzarà amb un programa-magazine de 2 hores, on hi prendran part les autoritats de la demarcació, com l’alcalde de Lleida, el president de la Diputació, el delegat de la Generalitat, la subdelegada del Govern a Lleida i el rector de la Universitat de Lleida. En aquest mateix espai, s’entrevistarà la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet.

  Aquest programa especial, conduït per Jesús Riverola, vicepresident del CPCLleida i director de RNE a Lleida, i Josep Lluís Cadena, director de la Cadena Ser a Lleida, també intercalarà actuacions musicals i parlarà amb professionals històrics de la ràdio, que repassaran els ets i uts d’aquest mitjà a les comarques de Ponent.

  La cèntrica Plaça de Sant Joan es convertirà durant 12 hores en un estudi de ràdio per on passaran les emissores més destacades de Lleida i també algunes d’abast local que no s’han volgut perdre aquesta commemoració. La plaça reservarà un espai amb cadires per que els vianants que ho desitgin puguin gaudir de la ràdio en directe en qualsevol moment del dia.

  La commemoració del Dia Mundial de la Ràdio organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida compta amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, l’ Hotel Senator Condes, el restaurant El Mirador dels Camps Elisis, ILO Oftalmologia i Prats Advocat .

  Escolta la falca promocional.

  ESCALETA DEL 'DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO A LLEIDA'


  Hora

  8:00

  Catalunya Ràdio

  9:00

  RNE

  10:00

  UA1

  11:00

  EMUN FM

  12:00

  COPE

  13:00

  ONDA CERO

  13:30

  Cadena SER

  14:00

  UA1

  15:00


  ALPICAT RÀDIO


  16:00

  RADIO BALAGUER

  17:00

  Programa conduït per alumnes Universitat Lleida (UdL)

  18:00

  Programa especial Dia Mundial de la Radio,

  Roser Perera entrevista a Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya

  18:30

  Actuació Musical: La Cintura de la Paula.

  18:35

  Espai conduït per UA1

  19:00

  Actuació Musical

  19:05

  Tertúlia amb autoritats, Jesús Riverola i Josep Lluís Cadena.

  19:30

  Actuació musical: Mister Jons

  19:35

  Espai conduït per David Velasco: Històrics de la Ràdio

  20:00

  Comiat amb actuació musical en directe: The Code Brakers


  • D'esquerra a dreta
   D'esquerra a dreta
  • David Velasco (COPE)
   David Velasco (COPE)
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.