• El CPCLleida i la Paeria presenten el X Concurs Periodístic Josep Pernau

  16 octubre, 2015
  La demarcació de Lleida i la regidoria d’Educació de la Paeria organitzen conjuntament aquest concurs que duu el nom del periodista lleidatà Josep Pernau.
  Foto: Paeria
  Foto: Paeria

  El president del Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació de Lleida, Rafa Gimena, i la regidora d’educació, Montse Parra, han presentat aquest matí la X edició del Concurs Periodístic Josep Pernau per a l’alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius. L'edició de 2014 el concurs va rebre un total de 297 treballs procedents de 14 centres educatius.

  Aquest concurs, que es convoca per desè curs consecutiu i que es promou conjuntament entre la Paeria i el Col·legi de Periodistes de Lleida, és una activitat inclosa dins el programa educatiu municipal “Educació a l’Abast”, que organitza anualment la Regidoria d’Educació i Infància per als centres educatius de Lleida.

  El Concurs Periodístic 'Josep Pernau' porta aquest nom en homenatge al veterà periodista, nascut a Lleida el 1930 i amb una llarga i reconeguda carrera en els mitjans de comunicació. Va morir el 14 de novembre de 2011.

  El concurs consisteix en l’elaboració de treballs amb el format de:

  - cartes al director per a l’alumnat d’ESO,
  - articles d’opinió per al de batxillerat i de cicles formatius,

  sobre qualsevol temàtica del seu interès, escrit en català o castellà.

  Els alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius poden presentar els seus treballs fins al 2 de desembre d’enguany. Els guanyadors s’enduran de premi 1 tablet i 3 MP3 per als tres primers finalistes. A més, les cartes guanyadores seran publicades als diaris lleidatans Segre i La Manyana, així com se’n farà difusió a diferents emissores de ràdio: Cadena Ser, Cope Lleida, Onda Cero i Proradio d’ORVEPARD Pardinyes

  El jurat està format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, Rafa Gimena, els periodistes Josep Ramon Ribé, Santiago Costa, Jesús Riverola, i la periodista Mònica Mombiela; així com l’escriptor i professor d’educació secundària, Emili Bayo i el professor de secundària Jordi Capdevila.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.