• El futur Centre Territorial de Premsa que crearà el Col·legi de Periodistes i la Diputació s'ubicarà al carrer Comerç de Lleida

  17 desembre, 2020

  La instal·lació, de 133,5 metres quadrats, estarà gestionada pel Col·legi de Periodistes on hi haurà també la seva seu amb un espai per a ús de corresponsals i un plató de televisió.

  De esquerra a dreta Rafa Gimena, president CPC Lleida, Joan Talarn, president de la Diputació, Jordi Latorre vicepresident primer i Albert Guerrero, tresorer CPC Lleida
  Autor:
  Diputació de Lleida

  El president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena, i Albert Guerrero, membre de la junta de govern van visitar ahir al matí el local, conjuntament amb el president de la Diputació, Joan Talarn, i el vicepresident primer, Jordi Latorre.

  El futur Centre Territorial de Premsa que crearà el Col·legi de Periodistes i la Diputació de Lleida s’ubicarà al carrer Comerç de la ciutat de Lleida, després de la reforma que es portarà a terme en part del local en el qual la Diputació disposa d’un magatzem per al material d’ús diari de la corporació. El Centre, que tindrà una entrada pròpia a peu de carrer, ocuparà un espai de 133,5 metres quadrats.

  Aquestes instal·lacions acolliran la seu d’aquest col·legi professional a Lleida i, a més, disposaran d’espais adaptats per al treball diari de corresponsals o periodistes que no disposen de redacció a la ciutat de Lleida, així com d’un plató de televisió amb possibilitats de ser també un estudi de ràdio. Igualment, s’habilitarà una sala polivalent que podrà acollir reunions, videoconferències, rodes de premsa o totes aquelles activitats formatives que organitzi el Col·legi de Periodistes.

  El president Joan Talarn ha destacat que es tracta d’un servei que la Diputació oferirà als professionals de la comunicació, especialment corresponsalies, que moltes vegades es veuen obligats a escriure i editar cròniques allà on poden i, d’aquesta manera, també servirà per crear un punt de treball per a tots els professionals que ho necessitin, un punt de trobada de la professió i un lloc en el qual es puguin realitzar activitats com rodes de premsa de les entitats i col·lectius que no tenen on ser ateses.

  El vicepresident Jordi Latorre ha animat els membres del col·legi professional a dinamitzar al màxim aquest nou espai amb activitats que siguin tant de l’interès dels professionals de la comunicació com per al públic en general, ja siguin en format de tertúlies o presentacions d’activitats de col·lectius socials.

  Rafa Gimena, per la seva banda, ha recordat el vincle que Diputació de Lleida i Col·legi de Periodistes tenen des de fa anys, amb la celebració del Simposi sobre Llibertat de Premsa, el Premi Pica d’Estats del Patronat de Turisme, o la pròpia seu del Col·legi.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.