• El IX Cicle de Conferències se celebrarà d'octubre a juny

  18 octubre, 2022

  La Intercol·legial presenta la nova edició del Cicle de Conferències per als periodistes sèniors. Se celebraran en format mixt, presencial i telemàtic, sempre que les restriccions sanitàries ho permetin.

  IX Cicle de Conferències de La Intercol·legial

  El IX Cicle de  Conferències de la Intercol·legial presenta el calendari de les xerrades del Cicle. Dividit en tres trimestres, el calendari queda de la següent manera:

  Primer trimestre:

  Dimarts 18 d'octubre, a les 18 h: Organitzacions que aprenen de la natura. A càrrec d'Edita Olaizola, doctora en direcció d'empreses i llicenciada en psicologia. Al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

  Dimarts 15 de novembre, a les 18:30 h: La Farmàcia a l'antic Egipte. A càrrec de Josep Anton Poch, farmacèutic. Al Col·legi de Metges de Barcelona.

  Dilluns 28 de novembre, a les 18 h: Nou sistema espanyol de pensions públiques i privades. Diferències rellevants amb altres països europeus. A càrrec de Xavier Varea Soler, actuari d'assegurances, doctor en ciències econòmiques i director de l'Observatori dels sistemes europeus de previsió social. Al Col·legi d'Actuaris de Catalunya.

  Dimarts 13 de desembre, a les 18 h: Altres aspectes de la pintura. A càrrec de Lluís Carreras, metge nefròleg. Al Col·legi de Metges de Barcelona.

  Segon trimestre:

  Dimarts 17 de gener, a les 18 h: Cese de la actividad profesional: construyendo una nueva agenda. A càrrec de Dolors Liria, psicòloga i vicedegana del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. Al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

  Dimarts 21 de febrer, a les 18 h: Història de la medicina a Catalunya en 40 minuts. A càrrec de Dr. Miquel Bruguera, expresident del Col·legi de Metges de Barcelona. Al Col·legi de Metges de Barcelona.

  Dimarts 7 de març, a les 18 h: Ètica de les professions. A càrrec de Jesús Vilar Martín, director acadèmic de grau i professor de l'Escola Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. Al Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya.

  Dimarts 21 de març, a les 18 h: El nou vestit de la intel·ligència artificial. A càrrec de Ramón López de Mántaras, investigador del CSIC. Al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

  Tercer trimestre:

  Dimarts 25 d'abril, a les 18 h: Fiscalitat de la propietat immobiliària: preus de referència. A càrrec de Àngel M. Ceniceros, expert fiscal i llicenciat en dret. Al Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya.

  Dimarts 16 de maig, a les 18 h: Migracions. A càrrec de Carlota Solé, economista. Al Col·legi d'Economistes de Catalunya.

  Dimarts 13 de juny, a les 18 h: Soluciones para asegurar mis ingresos. A càrrec de Jesús M. García, advocat. Al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.