• El Parlament Europeu convoca les beques Robert Schuman tardor 2023

  3 maig, 2023

  S'ofereixen dues places de pràctiques a Barcelona per a graduats universitaris per treballar en una oficina de premsa i estar en contacte amb eurodiputats. Les pràctiques duraran de l'1 de setembre al 31 de gener i estan remunerades amb 1.457,10 euros al mes. 

  Convocatòria de pràctiques per a graduats universitaris: beques Robert Schuman tardor 2023

  L'Oficina del Parlament Europeu ofereix dues places de pràctiques a Barcelona per a graduats universitaris. Els becaris coneixeran les tasques d'una oficina de premsa, podran estar en contacte amb eurodiputats i seguir de prop l’actualitat del Parlament Europeu. El període s'iniciarà l’1 de setembre i finalitzarà el 31 de gener amb la possibilitat de ser prorrogats d'1 a 3 mesos. 

  Les Beques Schuman permeten completar els coneixements adquirits durant els estudis, familiaritzar-se amb l’activitat de la Unió Europea i, en particular, del Parlament Europeu. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari com a màxim tres mesos abans de l'inici del període de pràctiques. Les pràctiques estan remunerades amb 1.457,10 euros al mes. La beca també inclou un viatge a Estrasburg per participar en les tasques administratives o de gestió informativa de la institució durant una sessió plenària.

  A més, la institució ofereix també un total de 466 places becades, 140 d'aquestes relacionades amb la comunicació. A Espanya, les oficines del Parlament Europeu ofereixen cinc beques: dues a Barcelona i tres a Madrid. El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 31 de maig

  Requisits

  • Tenir 18 anys complerts en la data del començament de les pràctiques.
  • Posseir la nacionalitat d'un Estat membre de la Unió Europea o d'un país candidat o en vies d'adhesió. Això no obstant,l'autoritat competent podrà oferir un nombre limitat de beques a nacionals d'altres països.
  • En el cas dels ciutadans dels Estats membres: posseir un profund coneixement d'una de les llengües oficials de la Unió Europea i un molt bon coneixement d'una altra llengua oficial de la Unió Europea.
  • En el cas dels ciutadans de tercers Estats: posseir un molt bon coneixement de l'anglès, el francès o l'alemany.
  • Haver obtingut un títol de nivell universitari com a molt tard tres mesos abans de l'inici del període de pràctiques.
  • No haver gaudit (o estar gaudint) durant més de dos mesos consecutius d'algun tipus de període de pràctiques intern (remunerat o no) en algun servei d'una institució o òrgan de la Unió Europea, inclosos els períodes de pràctiques amb diputats al Parlament Europeu o en un grup polític del Parlament Europeu.
  • No haver realitzat una visita d'estudi o per a investigacions específiques menys de sis mesos abans de l'inici del període de pràctiques.
  • No haver exercit ni estar exercint cap tipus d'ocupació durant més de dos mesos consecutius en el si d'una institució o òrgan de la Unió Europea, fins i tot com a agent temporal, agent contractual, agent contractual auxiliar, agent interí, expert nacional en comissió de servei en una institució o òrgan de la Unió o assistent d'un diputat al Parlament Europeu.
  • Complir altres criteris, definits en la descripció de cada oferta de pràctiques. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.