• El Premi Turístic Pica d'Estats arriba a la 31a edició

  2 juliol, 2019

  La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, convoca el 31è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. Podran optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2018 i el 19 d’octubre de 2019.

  El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida convoca el 31è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. El guardó s’ha convertit en un referent del periodisme turístic d’àmbit estatal i internacional, tant per l’alt nombre de treballs que s’hi presenten com per la qualitat dels seus reportatges i pel prestigi dels membres del jurat. Des de la creació del guardó el/la degà/na del Col·legi de Periodistes de Catalunya exerceix la presidència del jurat.

  L'edició d'enguany manté les 8 categories i els 45.000€ de l’edició anterior distribuïts en un premi especial de 10.000 € al millor treball escollit pel jurat entre els 8 reportatges guanyadors en les diferents categories i altres 7 premis de 5.000 euros cadascun. Les 8 categories del certamen són: premsa escrita d’informació general, premsa especialitzada en viatges i turisme, ràdio, televisió, premsa internacional, reportatge fotogràfic, internet i, finalment, un altre destinat al millor treball dels mitjans de comunicació locals de les Terres de Lleida.

  En aquesta nova convocatòria, poden optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2018 i el 19 d’octubre de 2019. El període d’inscripció restarà obert des del 19 d’octubre fins al 19 de novembre de 2019, ambdós inclosos. La inscripció es podrà fer a partir del 19 d’octubre de 2019 ja sigui via correu ordinari o bé, mitjançant el web. Per tal de formalitzar-la, s'hauran de lliurar els treballs via online o presencialment al Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida (Rambla de Ferran, 18, 3r, 25007 Lleida).

  El Premi “Pica d’Estats” disposa d’un jurat qualificador de primer nivell format per prestigiosos professionals del camp de la comunicació i la informació. La deliberació per escollir els treballs guanyadors tindrà lloc el 8 de febrer de 2020. 

  Premis:
  Altres Premis
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.