Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Directori de mitjans
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / El president del CPC Lleida jurat del guardó Romanico d’Or
  • El president del CPC Lleida jurat del guardó Romanico d’Or

    1 desembre, 2014
    La cooperativa Actel impulsa aquests premis que enguany celebren la 17ena edició i que compta amb el Col·legi de Periodistes entre els membres del seu jurat
    Tweet
     
     
    El president del CPC Lleida -al mig- amb els premiats.
    El president del CPC Lleida -al mig- amb els premiats.

    Rafa Gimena, president del CPC Lleida, va assistir ahir a l’entrega d'aquests guardons, on es va premiar la cuinera Carme Ruscalleda, el Doctor en Biología Enric Herrero i l’oli de la Cooperativa de la Palma d’Ebre.

    L’oli d'una explotació de Tarragona va rebre el premi Romanico Esencia, un dels guardons de referència entre els productors d'oli extra verge d'oliva arbequina. Com a novetat d’aquest any, els convidats de l’acte van poder fer el seu tast particular i donar-li una puntuació. En el cas dels premis Romanico d'Or atorgat a la cuinera de renom Carme Ruscalleda i al Dr. Enric Herrero, Doctor en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Catedràtic de Microbiologia a la UDL des de 1992.

    Responsable del Campus d’excel·lència IBERUS a la UDL, el Dr. Herrero fa estudis de biologia molecular i cel·lular per estudiar com els agents oxidants poden danyar les cèl·lules i com els antioxidants químics i els processos enzimàtics de les cèl·lules poden protegir aquestes davant l’oxidació de les seves estructures. Per la seva part, Carme Ruscalleda fou reconeguda per la seva tasca de divulgació i difusió sobre les propietats alimentàries de l'oli d'oliva.

    A l'acte hi van assistir la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega i el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Josep Maria Pelegrí, entre altres autoritats.

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    Entrega del premi del III Concurs de Dibuix de Nadal CPC Lleida
    I Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, 2014
    Nova edició de “L’Alcalde respon”, amb Xavier Trias
    El Col·legi de Periodistes de Catalunya us desitja bones festes i feliç 2015!
    El CPCLleida us desitja BONES FESTES i un 2015 exitós!
    Ja tenim preparats nous cursos per al 2015!
    Mitjans i col•legiats visiten l’Arxiu Capitular de Tortosa.
    Convocada l'Assemblea General Extraordinària per aprovar el pressupost del 2015
    Presentada la memòria d’activitats de l’any 2014
    Jornada de reflexió sobre diversitat religiosa i el dret a la informació
  • Cercador

  •  
    La guerra de la precarietat
    El periodisme puja a l’escenari
    Morts que no ho eren
    L’actualitat, en còmic
    La primera corresponsal de guerra catalana
  •  
    Això dona diners
    El tren que ningú vol perdre
    Atrapats en l'algoritme
    Manual de supervivència per a dones periodistes
    Informatius exitosos per a joves

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2022

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • Política de cookies