• El Teatre de l’Escorxador acollirà l’entrega dels VI Premis Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes

  27 setembre, 2014
  Avui dilluns, 27 d'octubre, Lleida serà testimoni per primera vegada de l'entrega d'aquests premis, els guanyadors dels quals ja s'han fet públics i entre els que destaca el nou Premi al Millor Portaveu, atorgat a Jaume Duch.

  El lliurament serà el pròxim dilluns 27 d’octubre al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida. L’acte comptarà també amb la conferència 'Periodistes, una inversió d’alt rendiment empresarial', a càrrec de Josep Moya-Angeler, periodista, director de l’agència de Comunicació 'Cinco', i membre del Grup de Treball de Gabinets del Col·legi de Periodistes.

  Posteriorment a aquesta xerrada, es presentarà la campanya ' Inverteix en comunicació'. Una iniciativa del Col·legi de Periodistes de Catalunya per posar en valor el treball realitzat pels col·legiats i col·legiades que desenvolupen la seva tasca professional en gabinets institucionals, empreses i entitats com a periodistes de fonts.

  El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet públic el resultat dels guanyadors de la VIena edició dels Premis Gabinets de Comunicació que s’atorguen amb una periodicitat anual. En aquesta ocasió s’han presentat, i han optat als premis per complir amb els requisits, set candidatures.

  Pel que fa al Millor Pla de Comunicació Externa, el jurat ha decidit atorgar-lo enguany a l’Hospital de Sant Celoni pel projecte “Tècnica MAASH”, elaborat per Galènia. El veredicte destaca que, gràcies a la bona gestió de la comunicació, un petit hospital comarcal ha sabut projectar-se internacionalment i situar-se com a referent d’una nova tècnica quirúrgica.

  El Millor Pla de Comunicació Interna ha estat per la Confederació de Comerç de Catalunya. En aquesta decisió, el jurat ha tingut en compte que, a més de reforçar la imatge de la Confederació entre els seus associats, ha afavorit la comunicació i les relacions entre l’organització i els 310 gremis, associacions i entitats que representen 90.000 comerciants i botiguers d’arreu de Catalunya.

  Finalment, també s’ha fet públic el Premi al Millor Portaveu (2013), que aquest any s’atorga per primer cop, amb la voluntat de reconèixer la feina comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per aquesta tasca en una organització, empresa, o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública.

  La persona guardonada ha estat triada pel conjunt dels col·legiats i col·legiades a partir de cinc propostes presentades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. I el guanyador, que ha obtingut el suport de gairebé el 30% de les col·legiades i col·legiats, ha estat Jaume Duch i Guillot, per la seva intensa i excel·lent tasca informativa, desenvolupada des del 2006, com a portaveu del Parlament Europeu.

  L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis es convoquen i s'atorguen cada any tenint com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de comunicació

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.