• Elegeix el Premi Portaveu 2017

  8 juny, 2017

  Els col·legiats i col·legiades poden escollir entre Laura Lanuza i Oscar Camps de Proactiva Open Arms, Joan, Josep i Jordi Roca del Celler de Can Roca, Aleix Valls de la Fundació Mobile, Ferran Pujol de l'ONG Projecte dels Noms-Hispanosida i Laura Costafreda i Rubén Wagenseber de la campanya 'Casa nostra, casa vostra'.

  El Premi Portaveu és un guardó que entrega el Col·legi de Periodistes i al que no cal presentar-se. La persona premiada serà triada a través d'un sistema de votació pel conjunt dels col·legiats i col·legiades a partir de cinc propostes prèviament seleccionades i aportades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació. Si esteu interessats/des, podeu participar des d'aquest enllaç. Recordeu que només es pot votar una única vegada. Les cinc candidatures triades pels membres del Grup de Treball per optar als premis d'enguany són aquestes:

  • Laura Lanuza (cap de comunicació) i Oscar Camps (fundador i director) de Proactiva Open Arms, per la seva extraordinària tasca, sobre el terreny, de salvament de vides humanes, com de sensibilització i conscienciació del problema de les persones refugiades.       
  • Joan, Josep i Jordi Roca, del Celler de Can Roca de Girona, per la seva tasca de portaveus d’una cuina de qualitat i d’avantguarda, i el seu compromís permanent en la defensa de la gastronomia tradicional catalana, lligada al territori i la seva gent.   
  • Aleix Valls, CEO de la Fundació Mobile, com a portaveu dels valors d'una Barcelona generadora de talent, oberta al món i tecnològicament avançada.
  • Ferran Pujol, fundador- director de l'ONG Projecte dels Noms-Hispanosida, una organització fundada l’octubre de 1993 des de la mateixa comunitat de persones amb VIH,  i amb l’objectiu de fer més visible l’epidèmia entre la societat, i donar suport a les persones afectades.
  • Lara Costafreda i Rubén Wagensberg, coordinadors i portaveus de la campanya 'Casa nostra, casa vostra' que ha mobilitzat la societat catalana en favor dels drets i  l’acolliment de les persones refugiades i migrants, i que ha aconseguit bastir una xarxa de persones i organitzacions, entorn la conscienciació i l’acollida a Catalunya, Espanya i Europa. 

  El veredicte del premi es farà públic a finals de setembre i l’acte públic de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes de novembre.

  Grups de treball:
  Comunicació Corporativa

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.