• Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen treballs de Segre, Lleida TV i El Mundo

  1 març, 2019

  El concurs guardona els periodistes José Carlos Monge (Segre), Josep Maria Sanuy (Lleida Tv) i Leticia Blanco (El Mundo). L'acte de lliurament del XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida tindrà lloc el dimarts 12 de març, al Saló de Sessions del Palau de la Paeria. 

  Autor:
  Gladys Soler
  Font:
  CPC Lleida

  Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere que atorguen l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes han distingit treballs de José Carlos Monge, del diari Segre, Josep Maria Sanuy, de Lleida Tv, i Leticia Blanco, del diari El Mundo.

  Monge firma el reportatge “La meva mare també juga”, publicat a Segre i guardonat en la categoria de premsa escrita. Josep Maria Sanuy va dirigir el programa televisiu sobre “La doble invisibilitat de la dona en el món agrari”, d’El debat de Lleida Activa de Lleida Tv, premiat en l'apartat d'audiovisual. Un altre treball reconegut en la modalitat de premsa és el de Leticia Blanco, autora del reportatge “Generación King Kong”, publicat al suplement Tendencias del diari El Mundo.

  La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha presidit la presentació del veredicte del jurat, que ha avaluat els 10 treballs presentats en les diferents categories. El jurat ha decidit declarar deserts els premis de Fotoperiodisme i de Mitjans Digitals. A l’acte de presentació de la decisió del jurat també ha assistit el president de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena.

  L'acte de lliurament del XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida tindrà lloc el dimarts 12 de març, al Saló de Sessions del Palau de la Paeria. Cadascun dels premis està dotat amb 1.500 euros.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.