• Els ulls del judici del procés

  5 setembre, 2019

  D'aquí a unes setmanes es compliran dos anys de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre i des del Col·legi de Periodistes volem endinsar-nos en l'experiència dels periodistes catalans que van cobrir el judici del procés. Què hem après com a periodistes? Quines lliçons ens ha deixat el judici?. Vine el pròxim dimarts 1 d'octubre, a les 18:30h, a la seu de Barcelona. Inscripcions limitades! 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza una taula rodona amb els periodistes catalans que van estar cobrint el judici del procés a Madrid. Una oportunitat per conèixer quin ha estat l'aprenentatge en l'àmbit periodístic d'alguns dels companys de professió. L'activitat tindrà lloc el pròxim dimarts 1 d'octubre a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes.

  El pròxim 1 d'octubre es compliran dos anys del referèndum que va convocar la Generalitat de Catalunya. Avui periodistes i mitjans estan a l'espera de la sentència que ha d'emetre el Tribunal Suprem i que marcarà la futura agenda política. És evident que ha estat i és un dels processos judicials més importants de la història judicial a l'Estat espanyol. Però què ha après la professió d'aquesta causa? 

  Entre altres comptarem amb la participació de David Melgarejo, membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes i periodista de TV3; Isabel Palacios, de TVE; Quico Sallés, d'El Món i Gemma Liñán, d'El Nacional i Maria Núria Revetlle, de Catalunya Ràdio. Els periodistes explicaran l'experiència personal d'haver viscut, des de dins, un dels processos judicials més importants de les últimes dècades. Finalment, hi haurà un torn de preguntes dels assistents a l'acte. 

  Inscripcions

  Data: Dimarts 1 d'octubre

  Hora: 18:30h - 20:00h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.