• Enhorabona als guardonats amb el VIII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme

  21 novembre, 2022

  El programa De Sol a Sol, de Miki Colomer, Manolo Velázquez, Quique Pedret, Josep Pitarch, Thaïs Favà, Tere Valldepérez, Sílvia Alarcón, Jordi Allepuz i Ferran Jovaní, emès i produït per Canal 21 i Canal TE; el programa radiofònic de seguiment del projecte de la planta de compostatge de Santa Bàrbara, elaborat per Tere Giné i Clara Seguí de La Plana Ràdio i ex aequo el programa de ràdio Avortament de l’Ebre de Clara Chavarria emès a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, i, finalment, el seguit de reportatges de la periodista Marina Pallás publicats al Diari de Tarragona a l’Ebre, sobre Maria Griñó la mare del general Cabrera, són els quatre treballs guanyadors del VIII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme convocatsper la Demarcació de Terres de l’Ebre del CPC, amb el patrocini de Repsol. Enhorabona a tots i totes!!!

  • Lliurament del VIII Premi Terres de lEbre de Periodisme
   Foto:
   Rosa Garcia
  • El lliurament sha fet a la Cooperativa de Gandesa
  • Membres del jurat i de la junta de lEbre, presents a lacte.

  Els guardons es van lliurar divendres passat en el marc de la cooperativa modernista de Gandesa. Per primer cop el Premi s’ha dividit en tres categories i totes tres tenien el mateix premi, 1.500 euros, o la meitat si l’autor o autora no estaven col·legiats al CPC. Les tres categories són: Ebre Audiovisual, Ebre Radiodifusió i Ebre Premsa i Digital, per a treballs en format audiovisual, radiofònic i de premsa escrita i digital, respectivament. La nova divisió ha estat molt ben acollida pels participants i es valora com a molt positiva per parts dels organitzadors, la qual cosa n’assegura la seua continuïtat.

  En esta vuitena edició s’hi han presentat 35 treballs, 23 de premsa escrita, 9 de mitjans audiovisuals i 3 de radiofònics. Quant al jurat estava format pel productor executiu i director de programes Tono Hernández, conegut per ser al capdavant del programa Eufòria de la televisió autonòmica; el corresponsal de TV3 a les Terres de l'Ebre, Víctor Sorribes; el periodista i escriptor, Toni Orensanz; el periodista riberenc Andreu Prunera, i continua exercint de secretària la periodista de l'ACN i vicepresidenta del CPC a la demarcació ebrenca, Anna Ferràs.

  L’acte de divendres s’havia de completar amb una xerrada amb el periodista Tomàs Alcoverro, que finalment, per problemes de trànsit en la sortida de Barcelona no va poder arribar-hi a temps. La tecnologia va permetre que podés saludar els assistents a traves de la pantalla. També va enviar un missatge virtual de felicitació i força als premiats el degà del CPC, Joan M. Morros.

  En breu podreu veure el lliurament de premis al nostre canal de https://www.youtube.com/.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.