• Entrades per "Seré Asesinado", de Justin Webster

  16 juny, 2014
  El Col·legi de Periodistes posa disposició 5 entrades dobles als primers col·legiats/des que vulguin anar a veure el documental dirigit pel periodista Justin Webster. La projecció és aquest divendres 20 de juny, a les 19:30, als CINEMES GIRONA de Barcelona

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya posa a disposició dels primers col·legiats que ho demanin, 5 entrades dobles per veure el documental "I will be murdered". La projecció es farà als CINEMES Girona, de Barcelona, a les 19:30 i serà presentada per Jordi Évole i el director del documental Justin Webster, que participaran en un col·loqui posterior.

  Cal demanar les entrades al telèfon del Col·legi de Periodistes 933171920. Per a la resta de col·legiats/des interessats, hi ha un preu especial de 5,5 € l'entrada.

  SERÉ ASESINADO és un polèmic thriller polític dirigit per Justin Webster que retrata la fosca realitat de l'assassinat de l'advocat guatemaltec Rodrigo Rosenberg. Un cas que va donar la volta al món per mitjà del vídeo que la víctima va gravar abans de la seva mort on denunciava el seu imminent assassinat en mans del president del país, i que va tenir una enorme viralitat a Youtube.

  Demostrant que en ocasions la realitat supera la ficció, SERÉ ASESINADO reconstrueix la història del cas que va estar a punt de derrocar el govern de Guatemala i que va requerir de la intervenció de les Nacions Unides amb un equip liderat pel fiscal espanyol Carlos Castresana.

  SINOPSI

  SERÉ ASESINADO explica la història real i increïble d'un advocat que per iniciar una recerca de justícia va dur el seu país gairebé al caos. Una història que s'ha de veure per creure.

  El maig de 2009 Rodrigo Rosenberg, un advocat ric i carismàtic, va sortir a fer una passejada en bicicleta prop de casa seva a Guatemala i va ser assassinat. Un assassinat més que podria haver passat desapercebut: Guatemala té una taxa d'homicidis quatre vegades més alta que la de Mèxic, una xifra pitjor inclús que el total de morts civils a la guerra de l'Iraq. L'extraordinari d'aquest cas és que Rosenberg sabia de ben segur que moriria.

  Poques setmanes abans, dos dels clients de Rosenberg havien estat assassinats. Ell es va llançar de ple en una investigació que el duria a la seva mort, segons els va explicar als seus amics. Un video que va gravar dies abans de la seva mort acusa el president del seu assassinat.

  L'acusació, viralitzada a través de YouTube, quasi aconsegueix derrocar el govern. I així comença una investigació magistral, una recerca que destaparà l'ànima de Rosenberg i l'infern de Guatemala. Un cas ple de girs i voltes inesperades que portaran a una conclusió increïble.

  + info

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.