• Es constitueix la comissió Montserrat Roig

  11 juny, 2015

  El Col·legi de Periodistes participa i acull la comissió que s'ha creat per a commemorar el 25 aniversari de la mort de la periodista i escriptora que se celebrarà durant el 2016.

  Amb motiu del 25è aniversari de la mort de la periodista i escriptora Montserrat Roig, que es celebrarà el 2016, es constitueix una comissió per rendir homenatge i divulgar el llegat de l'autora. En aquesta comissió estarà integrada el Col·legi de Periodistes de Catalunya,l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), la Institució de les Lletres Catalanes, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, Pilar Aymerich, fotògrafa i amiga i el fill de la autora.

  L'homenatge se celebrarà l'any que ve, el 10 de novembre farà els 25 anys de la seva mort, i es vol fer arribar els escrits de Montserrat Roig a la gent més jove, raó per la qual s'organitzaran debats, conferències, lectures, una exposició itinerant i la realització d'un documental.

  La iniciativa parteix de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), que dedicarà un dels seus monogràfics "Dones dossiers" a l'escriptora Montserrat Roig, conjuntament amb Maria Aurèlia Capmany, de la qual també se celebrarà el 25 aniversari de la seva mort.

  El Col·legi participa en la comissió en tant que Montserrat Roig va ser periodista i dona nom al Centre de Documentació de la pròpia institució.
   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.