• Esmorzar amb Carlos Juárez, periodista mexicà amenaçat

  15 maig, 2018

  Carlos Juárez va decidir venir a Barcelona el passat mes de març arran d'unes amenaces al seu país. El Col·legi de Periodistes organitza un esmorzar off the record amb el periodista el pròxim dimecres 23 de maig a les 9:30h a la seu del Col·legi. Inscriu-te a comunicacio@periodistes.org. 

  Font: Flick Casa de América (https://www.flickr.com/photos/casamerica/)

  El Col·legi de Periodistes organitza una trobada-esmorzar amb el periodista mexicà, Carlos Juárez, el pròxim dimecres 23 de maig a les 9:30h a la seu de Barcelona del Col·legi. Juárez està amenaçat a conseqüència de la seva tasca d’investigació i denúncia de vulneració dels drets humans a Mèxic. Per participar-hi cal ser col·legiat i inscriure’s enviant un correu a comunicacio@periodistes.org. Les places són limitades.

  Carlos Juárez és un reporter i escriptor mexicà, nascut a l’estat de Tampico l’any 1985. El periodista mexicà va arribar el mes passat a Barcelona gràcies a un programa pilot d’acollida temporal de persones defensores de drets humans impulsat per Taula per Mèxic amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. Durant aquest temps rebrà un acompanyament integral  (allotjament, suport psicosocial i sanitari) que el permetrà d’una banda un període de respir en la tensa situació que viu, i de l’altra, capacitar-se per seguir exercint la seva tasca i també visibilitzar-la i internacionalitzar-la. Actualment treballa en un mitjà de Tamaulipas, investigant temes de seguretat, drets humans i medi ambient i és corresponsal d’Aristegui Noticias.

  Data: Dimecres 23 de maig

  Hora: 9:30h - 11:00h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.