• Esmorzar amb la periodista Griselda Pastor, premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2018

  8 juny, 2018

  El Col·legi de Periodistes organitza una trobada-esmorzar amb la periodista Griselda Pastor el pròxim 15 de juny a les 9:30h a la seu de Barcelona. Cal confirmar l'assistència a l'acte a comunicacio@periodistes.cat

  La periodista i col·legiada Griselda Pastor ha estat premiada amb el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2018 per la seva llarga trajectòria com a corresponsal a les institucions europees. Des del Col·legi de Periodistes amb la col·laboració de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) organitzem una trobada-esmorzar amb Pastor el pròxim divendres 15 de juny a les 9:30h a la seu de Barcelona del Col·legi. Cal confirmar l'assistència a comunicacio@periodistes.cat

  Griselda Pastor informa des de Brussel·les de l’actualitat de la UE per a la Cadena SER des del 1998, una tasca que ja li va valer ser reconeguda amb el premi Salvador Madariaga de ràdio l’any 2004. El jurat del Premi Ernest Udina ha valorat “la llarga trajectòria de Griselda Pastor com a corresponsal de la Cadena SER a Brussel·les des d’on ha informat dels principals capítols de la història europea, de l'euro a l'ampliació, de la crisi econòmica a la dels refugiats i el Brexit, entre molts altres.” Així mateix, també destaca “l’energia i passió que posa en les seves cròniques radiofòniques” i “l’esforç professional de treballar en el mitjà ràdio a Brussel·les per sintetitzar i explicar l’actualitat europea”.

  L'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya li entregarà el guardó el mateix divendres a les 12:00h a la seu de les Institucions Europees a Barcelona. D'aquesta manera es vol “reconèixer la feina dels corresponsals catalans que treballen actualment a Brussel·les en unes condicions molt més precàries que fa un temps i que els aboca, en alguns casos, a situacions laborals intolerables”. Cal confirmar l'assistència a apec@periodistes.org indicant nom, cognoms i DNI.

  El guardó Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2018 consisteix en una escultura de l'artista Enric Pladevall i un retrat del dibuixant Oriol Malet. Els premiats de les edicions anteriors han estat: Jaume Arias, Margarita Rivière, L’Agence Europe- en les germanes Lidia i Marina Gazzo-, Andreu Claret, Cristina Gallach, Martí Anglada, Soledad Gallego-Díaz, David Gardner, Eliseo Oliveras, Nick Malkoutzis, Samuel Aranda i Can Dündar.

  Data: Divendres 15 de juny 

  Hora: 9:30h 

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.