• Esmorzar amb Xavier Domènech, de Catalunya en Comú Podem

  7 maig, 2018

  Xavier Domènech és el primer líder polític de Catalunya que participarà en un cicle d'esmorzars off the record amb col·legiats. Aquestes trobades-esmorzar, impulsades per la degana, serviran per conèixer quines són les seves visions sobre el periodisme actual. Domènech iniciarà el cicle el pròxim dimecres 16 de maig a les 9:30h a la seu del Col·legi. Inscriu-te a comunicacio@periodistes.org. Les places són limitades.

  Font: En Comú Podem // www.flickr.com

  El Col·legi de Periodistes organitza una trobada-esmorzar off the record amb el president del Grup Parlamentari de  Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, el pròxim dimecres 16 de maig a les 9:30h a la seu del Col·legi. Aquesta és la primera trobada del cicle programat amb dirigents de la política catalana amb l'objectiu de compartir les seves impressions sobre el periodisme amb els col·legiats/des. Per participar-hi cal ser col·legiat i inscriure’s enviant un correu a comunicacio@periodistes.orgLes places són limitades.

  Xavier Domènech i Sampere va néixer a Sabadell l'any 1974 i actualment comparteix la seva vida política amb la docència com a professor d’Història a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Des dels anys 90 ha estat vinculat a diversos moviments i entitats socials i culturals, lligades al moviment pacifista, pel dret al treball, de solidaritat internacional o per l’educació pública. El 2015 va liderar la campanya d'En Comú Podem quan va aconseguir ser la força més votada a Catalunya. Des de 2017 també és president del Grup Parlamentari de Catalunya en Comú Podem, candidatura que es va presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 amb la coalició Catalunya en Comú-Podem i va obtenir 8 diputats. 

  Data: Dimecres 16 de maig

  Hora: 9:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  2 Comentaris

  1. (no verificat)
   Periodista d' un campus universitári
  2. Francesc Xavier Puig García
   És un acte exclusiu per a col·legiats/des

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.