• Esmorzar off the record amb Lluc Salellas, portaveu de la CUP

  24 juny, 2018

  El portaveu del secretariat nacional de la CUP, Lluc Salellas, és el quart líder polític que participarà en el cicle d’esmorzars off the record entre col·legiats i polítics. El periodista i portaveu de la CUP participarà el pròxim dijous 5 de juliol, a les 9:30h a la seu del Col·legi. Inscriu-te a comunicacio@periodistes.org. Les places són limitades.

  Font:
  Vilaweb

  El Col·legi de Periodistes organitza una nova trobada-esmorzar off the record amb el portaveu de la CUP, Lluc Salellas. L’objectiu d’aquest cicle, conduit per la Degana Neus Bonet, és que els dirigents de la política catalana comparteixin les seves impressions sobre el periodisme amb els col·legiats/des. Per participar-hi cal ser col·legiat i inscriure’s enviant un correu a comunicacio@periodistes.org. Les places són limitades.

  Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984) és un periodista i politòleg, regidor de la CUP-Crida per Girona a la ciutat de Girona des del 2015. És llicenciat en Periodisme i en Ciències Polítiques i de l’Administració, per la Universitat Pompeu Fabra.

  Va ser el cap de llista de la regidoria de Girona per la Candidatura d'Unitat Popular a les eleccions al Parlament de Catalunya de l'any 2012, any en què aquesta formació política es presentava per primera vegada a unes eleccions al Parlament i assolia tres regidors per la regidoria de Barcelona però cap per les regidories de Girona, Tarragona i Lleida.

  A les eleccions municipals de 2015 va aconseguir ser regidor de la ciutat de Girona com a número dos de la llista de la candidatura CUP-Crida per Girona juntament amb Laia Pèlach com a cap de llista, Ester Costa i Toni Granados. El 2015 va publicar El franquisme que no marxa, un llibre sobre el franquisme que va sobreviure la Transició. I a l'agost del 2017 va publicar La rebel·lió catalana: cinc veus sobre el procés i el futur d'Europa. 

  Data: Dijous 5 de juliol

  Hora: 9:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.