• I Festival Internacional de Fotografia sobre Drets Humans i Justícia Global de Barcelona

  3 novembre, 2021

  Els deu projectes seleccionats seran exposats als carrers i places de Barcelona del 10 de desembre al 19 de desembre amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans. Pots enviar la teva candidatura fins al dimecres 10 de novembre i optar a un premi de 1.000 euros. 

  I Festival Internacional de Fotografia sobre Drets Humans i Justícia Global de Barcelona

  L'Associació Catalana per la Pau, l'International Action Peace i el col·lectiu Más Retina convoquen la primera edició del Festival Internacional de Fotografia sobre Drets Humans i Justícia Global de Barcelona. La mostra estarà formada per deu exposicions de gran format, seleccionades per un jurat expert en fotografia i especialitzat en drets humans. L'objectiu del concurs és donar una mirada a la situació dels drets humans i als problemes globals utilitzant la fotografia com a eina per avançar cap a majors quotes de justícia social i sostenibilitat ambiental

  Els deu projectes elegits s'exposaran als carrers i places de la ciutat comtal, una a cada districte de la ciutat de Barcelona, des del 10 de desembre fins al 19 de desembre de 2021. El projecte guanyador rebrà una retribució econòmica de 1.000 euros. Al concurs es poden inscriure fotògrafs aficionats o professionals, no hi ha restriccions pel que fa a edat, nacionalitat o experiència.

  Les fotografies que es presentin han de tractar qualsevol qüestió relacionada amb els drets humans i la justícia global. Tot i així es valorarà especialment que incorporin la perspectiva de gènere i l'orientació cap als 177 objectius de l'Agenda 2030, la comprensió del model de desenvolupament global i les relacions d'independència entre actors i països i l'aproximació a les causes de conflictes i desigualtats. Les candidatures s'hauran d'enviar al correu masretinaphoto@gmail.com i hauran de presentar 15 fotografies originals a color o blanc i negre en format JPEG i comprimides en alta qualitat (10) amb perfil de color RGB, resolució de 300 ppi/ppp i una mida mínima de 40 cm al seu costat més llarg per ser acceptades. 

  CONSULTA LES BASES

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.