• “Identitat(s) a Catalunya, 2014”

  2 octubre, 2014
  El Col·legi de Periodistes col·labora en aquesta jornada que té com a objectiu principal debatre acadèmicament sobre la construcció de les identitats catalanes a través del discurs, dels mitjans de comunicació i de l’acció política. 8 d'octubre a l'IEC

  L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) i el grup Llengua i Mèdia (UAB) organitzen la jornada “Identitat(s) a Catalunya, 2014”, el proper 8 d’octubre, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona.

  La conferència inaugural anirà a càrrec de Josep Ramoneda, seguida de la sessió dedicada a la “construcció de les identitats catalanes des del discurs”, que comptarà amb les ponències d’Anna Cros, Laura Santamaria i Albert Rico, i amb la moderació de Mila Segarra.

  La segona sessió, “construcció de les identitats catalanes des dels mitjans de comunicació”, comptarà amb Patricia Gabancho, Vicenç Villatoro i Enric Juliana, com a ponents, i amb Josep Gifreu, com a moderador.

  La tercera i última sessió se centrarà en el debat sobre la construcció de les identitats catalanes des de la societat i comptarà amb les aportacions de Clara Ponsatí, Francesc Vilanova i Salvador Cardús, com a ponents, i de Carme Ferré Pavia, com a moderadora.

  Finalment, les relatores Gemma Brunat, Carla González i Mònica Jaume confegiran les conclusions i les exposaran als assistents.

  La jornada “Identitat(s) a Catalunya, 2014” és una iniciativa de l’InCom-UAB i el Grup Llengua i Mèdia (UAB), en el marc del Grup consolidat de recerca “Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB)” (referència 2014/SGR-01594), i compta amb la col·laboració de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (SCC-IEC), la Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC), el Departament de Filologia Catalana (UAB) i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.