• II Jornades de Periodisme Musical

  27 abril, 2017

  El grup de Cultura del Col·legi organitza la II edició de les Jornades de Periodisme i Crítica Musical que tindrà lloc durant la tarda del 10 de maig. 

  El grup de Cultura i Innovació del Col·legi de Periodistes organitza les II Jornades de Periodisme i Crítica Musical que tenen l'objectiu d'ajudar a redescobrir i redefinir el rol social d'aquesta branca del periodisme cultural en l'ecosistema comunicatiu actual. La iniciativa va néixer amb l'esperit de convertir-se en un espai de reflexió col·lectiva que ajudi als professionals a afrontar els reptes de present i futur d'aquesta especialitat periodística tan particular i tradicionalment poc gremial. La jornada està programada pel dimecres 10 de maig i s'iniciarà a les 16:00h a la seu del Col·legi de Periodistes

  Les II Jornades de Periodisme i Crítica Musical són un espai de reflexió col·lectiva que ajuda als professionals a afrontar els reptes de present i futur d'aquesta especialitat periodística tan particular i tradicionalment poc gremial. Et convidem a participar-hi perquè, de mica en mica, aquesta cita pugui ser un punt de trobada útil i constructiu per a tots. Vine, pregunta i proposa!

  L'entrada és lliure fins a completar aforament. L'acte finalitzarà a les 20:30h

  Programa: 

  • On són les altres músiques? (16:00h - 17:00h)

  Tania Safura Adam (Radio Africa Magazine), Xavier Cester (diari ARA), Jordi Martí (Sons, 440), Nando Cruz (El Periódico, El Confidencial), Silvia Cruz Lapeña (El Español, Rockdelux, Deflamenco)

  Modera: Borja Duñó Aixerch

  • On són les dones? (17:00h - 18:00h)

  Montse Virgili (Catalunya Ràdio), Anabel Vélez (Ruta 66), Helena Morén (Enderrock), Quique Ramos (Noisey, Gentnormal, 13millonesdenaves)

  Modera: Olga Àbalos

  • On són els joves? (18:00h - 19:00h)

  Yeray S. Iborra (Catalunya Plural, Eldiario.es), Pau Cristòful (TIU Mag, El 9 Nou), Aïda Camprubí (Rockdelux), Blanca Martínez (Tentaciones)

  Modera: Joan S. Luna (Mondosonoro)

  • Reivindicacions: obstacles a la professió (19:00h - 20:30h)

  Luis Hidalgo (El País), Jordi Bianciotto (El Periódico), Blai Marsé (Catalunya Ràdio)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.