• Intel·ligència Artificial, tema protagonista del VIII Simposi de Llibertat de Premsa

  5 maig, 2023

  La demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya  i la Universitat de Lleida van acollir el passat dimecres 3 de maig el VIII Simposi de Llibertat de Premsa que va tractar sobre 'Intel·ligència Artificial'.

  VIII Simposi de Llibertat de Premsa celebrat a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Campus de Cappont. Universitat de Lleida
  Autor:
  Gladys Soler
  Font:
  CPC Lleida

  La jornada inaugural va comptar amb la vice degana del Col·legi de Periodistes Núria de José i com a mestra de cerimònia de tot el simposi van tenir a la presidenta del CPC Lleida, Laura Alcalde.

  Durant l'esdeveniment, van tenir lloc dos taules rodones sobre Intel·ligència Artificial. La primera titulada  ‘Aplicació de la Intel·ligència Artificial a les redaccions Periodístiques’ va estar moderada per la periodista Mercè March i va tenir com a ponents a Joan Teixidó de diari Segre, David Corral de RTVE i Pilar Sánchez-García,  Periodista i professora titular de periodisme en la universitat de Valladolid.

  La segona taula anomenada ‘Intel·ligència Artificial: Ètica i Usos’ va estar moderada pel periodista Oriol Bosch. Aquesta taula va estar composada per Cristina Blanco de Narrativa, el periodista Enrique San Juan i l'advocada Mariona Martínez Banda.

  El periodista José Carlos Sánchez de Prodigioso Volcán, va estar l'encarregat de tancar el VIII Simposi de Llibertat de premsa qui va titular la seva exposició: Cloenda: “Histèria, memes i il·lusió”. Un breu passeig pel passat, present i futur de la intel·ligència artificial en el periodisme i la comunicació.

  Us convidem a veure tot el simposi al nostre canal de Youtube:

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.