• IV Premi de Periodisme Feminista María Luz Morales

  18 maig, 2021

  Els guardons tenen una dotació econòmica de 1.000 € i 2.000 € per a les categories de Premi i Accèssit. Cal enviar els treballs abans del dijous 10 de juny a les 15:00h al correu observatoricultural@gmail.com especificant el nom de l’autor/a, DNI, adreça postal i telèfon de contacte.

  El premi té per objectiu incentivar treballs periodístics que tractin sobre l’apoderament de les dones i els feminismes en qualsevol dels seus vessants.

  LA CIBA. Espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista i l’Observatori Cultural de Gènere convoquen una nova edició del Premi María Luz Morales. El premi té per objectiu incentivar treballs periodístics que tractin sobre l’apoderament de les dones i els feminismes en qualsevol dels seus vessants. L'edició d'enguany constarà de dues categories: Premi, amb una dotació econòmica de 2.000 € i Accèssit, amb una dotació econòmica de 1.000 €. El guardó compta amb el suport del diari ARA

  Els premis s'atorgaran a treballs periodístics breus apareguts durant el 2019 i el 2020 en qualsevol mitjà de premsa nacional en suport paper, digital o en qualsevol llenguatge audiovisual (vídeos, webdocs, podcasts, etc.). No hi ha límit en el nombre de treballs que cada participant pot presentar. El termini d'enviament de candidatures finalitzarà el dijous 10 de juny a les 15:00h.

  María Luz Morales (1898-1980) va ser la primera dona que va dirigir un diari a Espanya, concretament La Vanguardia. Després de cinc anys al capdavant de la capçalera Hogar y la Moda, va fitxar pel diari dels Godó, sent l'única dona de la redacció. Allà escriuria de cinema amb el pseudònim Felipe Centeno, que trauria d’un personatge de Pérez Galdós. 

   CONSULTA LES BASES

   Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

   Deixa el teu comentari

   (If you're a human, don't change the following field)
   Your first name.
   (If you're a human, don't change the following field)
   Your first name.
   (If you're a human, don't change the following field)
   Your first name.